Pereiti į pagrindinį turinį

N. Bunkė nebenorėtų grįžti pas savo vaiko tėvą, su kuriuo dalyvavo svingerių vakarėlyje

2022-12-12 09:47
DMN inf.

Atlikėja ir verslininkė Natalija Bunkė viena iš tų atlikėjų, kuri nebando slapstyti nei savo asmeninio gyvenimo, nei asmeninio požiūrio po devyniais užraktais. 

Natalija Bunkė
Natalija Bunkė / T. Biliūno / BNS nuotr.

Viešėdama „Delfi TV“ laidoje „Nepatogūs klausimai“ N. Bunkė ir vėl visiškai atvirai atsakinėjo į ne visuomet patogius laidos vedėjo klausimus.

Šiuo metu laimingai ištekėjusi atlikėja laidoje sulaukė nevienareikšmiško klausimo apie tai, pas kurį iš visuomenėje gerai žinomų vyrą –  Danielių Bunkų, Deivydą Zvonkų ar Vilmantą Dilį – ji nenorėtų grįžti. 

„Pas Bunkų. Ne veltui išsiskyrėme, – šyptelėjo ji. – Dėl daug dalykų. Mes, iš vienos pusės, esame labai panašūs. Neįmanoma sutarti santuokoje. Ne veltui nė viena moteris ir negyvena. Sudėtinga. Ir su manimi sudėtinga. Tikrai nesu ideali. Tiesiog susijungus šiems žmonėms neišeina. Aš esu smarki, ne kiekvienam vyrui yra lengva susitaikyti, kad aš nepatylėsiu“, – žodžių į vatą nevyniojo žinoma moteris.

Gyvenau santuokoje ir tuomet buvo taip – arba aš dalyvauju, arba dalyvaus be manęs. Tai pasirinkau dalyvauti su vyru. Viskas, daugiau nieko nebesakysiu. Tik tiek, kad nepatiko.

N. Bunkė yra sakiusi, jog drauge su tuometiniu vyru D. Bunkumi yra dalyvavusi svingerių vakarėlyje. Kai laidoje dar kartą buvo apie tai pasiteirauta, moteris ir vėl buvo atvira, bet nedaugžodžiavo: „Pasakysiu labai lakoniškai ir paprastai. Gyvenau santuokoje ir tuomet buvo taip – arba aš dalyvauju, arba dalyvaus be manęs. Tai pasirinkau dalyvauti su vyru. Viskas, daugiau nieko nebesakysiu. Tik tiek, kad nepatiko“.

Ne paslaptis, kad Natalija instagrame yra užblokavusi gerai Lietuvoje žinomas moteris Viktoriją Siegel ir Simoną Lipnę. Šios moterys, kaip ir N. Bunkė, turi savo elektronines parduotuves. Paklausta, kodėl ji tai padarė, Natalija išsakė savo poziciją: „Esu instagrame užblokavusi, bet tai įvyko dėl to, kad kažko nenori stebėti, kažko nenori matyti, kažkur tau susikerta keliai. Tačiau su V. Siegel mes neseniai kalbėjomės, tai viskas gerai, nesu piktas žmogus. Aš esu taikus žmogus. Nei ant vienos jokio pykčio nelaikau. Pasakysiu paprastai, Viktorija man yra nerealiai protinga mergina. Net aš negaliu padaryti tokios apyvartos, kokią padaro ji. Afigienai ir taškas. Nerealu. Simona turi daug kompleksų, labai linkiu su jais gyvenime susitvarkyti. Tikrai abiem linkiu sėkmės. Aš neturiu jokio pykčio, aš darau savo darbus ir nesidairau aplinkui. Mes visos tą darome afigienai ir viskas tuo pasakyta. Neturiu, ką pasakyti blogo. Galiu turėti požiūrį apie vieną ar kitą veiksmą, bet jei imi visumą, jos abi yra nerealios. Pažiūrėk į Viktoriją, kaip ji sugebėjo, draugaudama su Danieliumi, išsukti verslą iki multimilijoninio. Man taip tikrai nepavyksta, aš taip gal ir nesistengiu, bet ji varo nerealiai. Matyt, irgi geras jos duetas su Laurynu, čia svarbu yra geras duetas, nes, ko gero, jis irgi sugeba ją sugerti, nes ji irgi geras degtukas.“

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų