Kulinariniame šou „Skonis“ dalyvių paruoštus delikatesus ragavo „Pop ladies“ merginos. Tačiau ne mažiau pikantiška pasirodė pati ragautoja Natalija Bunkė, į laidą atvykusi su įspūdinga iškirpte.
„Taip, šis mūsų sceninis įvaizdis iš tiesų labai seksualus. Mano ir merginų iškirptės skirtingos, kad nebūtų nuobodu“, - šypsojosi „Skonio“ užkulisiuose N. Bunkė.
Labiausiai iš „Skonio“ dalyvių patiekalų jai patiko Algirdo Liebaus pagamintas avies kepenėlių delikatesas. „Patiko ir pats dalyvis, nes yra mūsų gerbėjas ir moka visas mūsų dainas“, - sakė Natalija Bunkė.
Scenos diva prisipažino, kad labai mėgsta gaminti. „Gaminau daugiausiai iš visų „Pop ladies“ merginų. Dabar mano firminis patiekalas – pagal Oksanos Pikul receptą ruošti vištų sparneliai saldžiarūgščiame padaže. Gudrybė ta, kad sparnelius reikia iš pradžių apvirti ir tik tada kepti, o į kepimo pabaigą užpilti padažą su soja, kad jis karamelizuotųsi sykiu su sparneliais“, - virtuvės subtilybes atskleidė Natalija, pridūrusi, kad patiekalas visada sulaukia pasisekimo tarp svečių.
„Todėl dabar jį gaminu vos ne kas antrą dieną“, - užkulisiuose kalbėjo dainininkė.
Naujausi komentarai