N. Bunkei tarologas L. Malinauskas išpranašavo trečią santuoką

  • Teksto dydis:

„Pagaliau galite viską man sakyti tiesiai į akis, leidžiu, sakykite“, – „Lietuvos ryto“ televizijos laidos „Moterų balsas“ filmavime būrėjui tarologui Leopoldui Malinauskui (59) drąsiai rėžė laidos vedėja dainininkė Natalija Bunkė (34). Atsakymo ilgai netruko laukti: kortų specialistas ją patikino, kad trečią kartą užsimaus vestuvinį žiedą.

Natalija ne iš tų, kurie dėtų kryžių ant būrėjų, ekstrasensų durų. Gal todėl, kad viena iš jos draugių irgi meta kortas. „Pinigų ji iš manęs neima. Ir dirba labiau kaip mano psichologė, – sako Natalija. – Pasikalbame, ji man niekuomet nesako, kad bus blogai, tiesiog paaiškina, kad laukia sudėtingas, tamsesnis gyvenimo periodas, perspėja, kad pasisaugočiau. Ji moka negatyvią informaciją perduoti pozityviai.“

Kartą draugė būrėja yra sakiusi, kad Natalija turinti tvirtus jos vidų saugančius šarvus. Kad ir kiek purvo svetimi ant jos piltų, šis nuo jos nuvarva tarsi nuo žąsies vanduo.

Į viešas būrėjų kalbas, kai tie iš kortų dėlioja jos gyvenimą, Natalija nekreipia dėmesio. Sako, kiekvienoje santuokoje yra tiek pat galimybių išsiskirti kiek ir visą gyvenimą praleisti kartu. „Na, taip, jie atspėjo, kad turėsiu sūnų ir išsiskirsiu su Danieliumi Bunkumi, bet lygiai taip pat neatspėjo, kad su Zvonkumi susilauksime dukrytės“, – juokiasi Natalija.

Laima Tamulytė-Stončė (37) į būrimus žiūri atsargiau ir susidūrusi su būrėjais prisimena močiutės išmintį: kas burs, tą velnias durs.

Vis dėlto laidoje Laima leidosi, kad ekstrasensas Kęstutis Dubickas virgulėmis išsiaiškintų, kokios negalios slypi jos viduje. „Tave prakeikė“, – ištarė ekstrasensas.

Kas prakeikė Laimą Tamulytę-Stončę? Kada išgirsime apie naujas Natalijos Bunkės vestuves? Kodėl ekstrasenso gebėjimai Klaipėdos rinkimų štabo vadovui Kęstučiui Dubickui nepadėjo laimėti rinkimų? Ar būna, kad būrėjai ir ekstrasensai sako netiesą? Kodėl neišsipildė Leopoldo pranašystė apie „Eurovizijos“ konkursą? Kur iš nuotraukos dingo Laimos Tamulytės-Stončės senelė?

Nuginkluoti ir nuvainikuoti pranašai – šį ketvirtadienį 21.30 val. pokalbių laidoje „Moterų balsas“ per „Lietuvos ryto“ televiziją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
sia savaite eis pasizenyt trecia karta ar aplamai siais metais tuoksis trecia karta ???

juokingi,

juokingi,  portretas
komentujat ,kad senstelejusi ,tai ka sntuoka galima iki 20 ,jei zmogus nori ,tegul tuokiasi kad ir 80 ,o Bunke niekuomet nebuvo grazi ,tik gudri ,ko galetu daugelis panelyciu is jos pasimokyti,(ne jos gerbeja)

kad nuotaka

kad nuotaka portretas
jau senstelejusi,nebent su tarologu tuoksis
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių