Pereiti į pagrindinį turinį

N. Pareigytės-Rukaitienės pusryčiavimo įpročius pakeitė šeima

2016-09-08 10:15
DMN inf.

Dainininkė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė neseniai viešai prisipažino, kad, sukūrus šeimą, jos gyvenime prasidėjo naujas etapas. Pasirodo, jame nebeliko ne tik vakarėlių iki ryto, išnyko alkoholis, bet ir atsirado... pusryčiai.

TV3 nuotr.

„Pusryčiai mūsų šeimoje yra svarbi ir būtina dienos dalis. Tik visi trys mes valgome skirtingai. Todėl vyrui gaminu vieną patiekalą, dukrai Patricijai – kitą, o man – jau kas lieka“, – TV3 laidoje „Kulinariniai triukai“ kalbėjo žinoma moteris.

Laidos vedėjas Alfas Ivanauskas Nijolei parodė, kaip išsivirti omletą... plastikiniame maišelyje. Rankomis maišydama kiaušinius maišelyje, moteris šmaikštavo, kad nemoka to daryti švelniai: „Viskas pas mane šiurkščiai ir greitai!“

Dainininkė puikiai susidorojo ir su beveik visomis laidos vedėjo jai pateiktomis užduotimis, išskyrus vieną – riešutų rūšių atpažinimą.

Kas pakišo N. Pareigytei-Pareigytei koją, ir kaip pačiam A. Ivanauskui sekėsi šįkart pagaminti patiekalą vos per 60 sekundžių, TV3 žiūrovai pamatys sekmadienį 9.00 val. laidoje „Kulinariniai triukai“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų