Nacionalinės „Eurovizijos“ finale – dar viena precedento neturinti naujiena

  • Teksto dydis:

Žiūrovams leidę grąžinti į „Eurovizijos“ finalą anksčiau iškritusį atlikėją, konkurso rengėjai šeštadienį nustebins dar viena naujiena: finale bus keičiama komisijos ir žiūrovų balsavimo tvarka. Kaip ji keisis, finalo dieną, šeštadienį, LRT televizijos žiūrovai išgirs laidoje „Labas rytas, Lietuva“ bei perskaitys televizijos portale.

Pasak  „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos prodiuserio Lauro Lučiūno, šie balsavimo pakeitimai įneš ne tik papildomo adrenalino į finalą, bet ir nenuginčijamo skaidrumo.

Nacionalinės atrankos finalas vyks šeštadienį 21 val. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje. Tiesiogiai konkursą bus galima stebėti per LRT televiziją bei LRT radiją.

Lemiamoje kovoje varžysis septyni dalyviai: Gabrielius Vagelis, Lolita Zero, Kotryna Juodzevičiūtė, Paula, Greta Zazza, Aistė Pilvelytė ir grupė „Fusedmarc“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vygantas

Vygantas portretas
Dėjom mes ant tokio konkurso ir naujienų. Koks gali būti finalas jeigu sugrąžinti iškritę dalyviai? Ir tai daug ką pasako. Kodėl nesugrąžinami visi kurie dalyvavo o tiktai išimtiniai? Todėl, kad šiemet Lietuvai bus pravalas, neturi tinkamo kandidato. O jeigu per didžiulę klaidą pasiūstų Lolitą ( vaikų laidai tinkančią tiktai ), tai žiauru aplamai būtų. Nebent Paulai pavyktų ant kažkurio laiptelio užlipti. Vienu žodžiu-tragedija šienet Lietuvos eurovizija!!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių