Pereiti į pagrindinį turinį

Naujas svajonių jaunikis

2009-02-28 09:00
Naujas svajonių jaunikis
Naujas svajonių jaunikis / Evaldo Butkevičiaus nuotr. Įsikūnijimas: D.Šavrovas beveik dvi valandas dainavo nuo vaikystės pamėgto G.Michaelo dainas.

Sasha Son, populiariame projekte persikūnijęs į dainininką George'ą Michaelą, dainavo be skrybėlės. "Aš su skrybėle juk nemiegu, – prunkštelėjo Eurovizijoje Lietuvai atstovausiantis dainininkas Dima Šavrovas – Be to, ar galite įsivaizduoti George'ą Michaelą su skrybėle?"

Naujausias muzikinis projektas "Tabami Goes George Michael" Vilniuje, Klaipėdoje ir Kaune su Sasha Son praėjo audringai.

Nuotaika – fantastiška

Tai – ne sapnas: Sasha Son ("son" rusiškai – sapnas), laimėjęs "Dainų dainos" konkursą, tapo ypač populiarus, tiesiog graibstyte graibstomas atlikėjas. Pajuokavus apie sapnus prieš Euroviziją, Dima buvo atviras: "Duok Dieve, kad aš bent užmigčiau."

D.Šavrovui jau mirusio senelio dovana skrybėlė – labai brangus atminimas, įvaizdžio dalis ir talismanas. Tačiau ir neskrybėlėtam Sashai Son audringai klykdamos plojo dešimtys gerbėjų.

"Visur nuotaika buvo fantastiška, – po koncerto Kauno (ne)klube "Pasaka" prisipažino Sasha. – Klaipėdoje publika atrodė karščiausia, tačiau ten daug mažesnis klubas nei Kaune bei Vilniuje, tad galbūt susidarė toks įspūdis?"

Replikos netrikdo

"Noriu ne tik paklausyti George'o Michaelo dainų, bet ir pirmą kartą gyvai pamatyti Dimą", – prisipažino viena iš daugelio klausytojų – verslininkė Ramunė. Ji buvo ne vienintelė, kuri norėjo paklausyti ne tik britų dainininko dainų, bet pamatyti Eurovizijoje mūsų šaliai atstovausiantį dainininką.

"Man nuo vaikystės labai patiko Georgo Michaelo dainos", – prisipažino Sasha Son. Jis mielai atliktų ir kito mėgstamo dainininko – Princo dainas.

Važiuodamas į Kauną, kuriame koncertavo jau ne kartą, D.Šavrovas jaudinosi dėl balso, nes koncerto dieną kiek sirguliavo.

Dainininko netrikdo replikos, kad buvęs garsios grupės "Wham" solistas G.Michaelas – homoseksualas, o Sashai Son esą Londone teko lankytis ir seksualinių mažumų klube. "Lytis, seksualinė orientacija, rasė man neturi jokios įtakos, – pareiškė jis. – Svarbu, kad jie yra žmonės ir mano klausytojai."

Laisvė pagal Sashą Son

Tačiau Sasha Son populiariausias tarp moterų, nes apie 80 proc. klausytojų "Pasakoje" sudarė dailiosios lyties atstovės.

"Man beprotiškai patinka abu. Ir Dima, ir George'as Michaelas, – klausydamasi dainos "Amazing" šypsojosi skrybėle pasipuošusi Sachos Son gerbėja. – Skirtumas tas, kad Dima yra čia, o George'as – ten, be to, homoseksualas."

Tarp D.Šavrovo ir Sashos Son skirtumų nėra, šypsojosi dainininkas, bet nei Dima, nei Sasha neturi nieko bendro su G.Michaelu.

Nebent laisvę? Ir Vilniuje, ir Klaipėdoje, ir Kaune paskutinė nuskambėjo Georgo Michaelo daina "Freedom". Šio hito labai pageidavo klausytojai.

Kada laisviausias gyvenime jautėsi Sasha Son? Dima ilgai negalvojo: "Scenoje. Ten aš esu laisvas."

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų