Pereiti į pagrindinį turinį

Naujasis Europos svajonių jaunikis – aktorius T. Hiddlestone'as

2016-04-28 09:27
DMN inf.

Aktorius Tomas Hiddlestone'as šiuo metu išgyvena karjeros viršūnę – vaidindamas tiek Holivudo projektuose, tiek intelektualiame Europos kine, jis papildomai šmėžuoja seriale televizijos ekranuose ir periodiškai kyla į teatro sceną.

35-erių britas – Kembridžo auklėtinis, Karališkosios dramos menų akademijos absolventas, pasižymintis įspūdingais šokių gebėjimais bei vokaliniais duomenimis. Jokių jo asmenybę lydinčių skandalų, po devyniais užraktais slepiamas asmeninis gyvenimas ir vieno mieliausių aktorių titulas, vainikuojamas akinama šypsena – regis, kino arenoje pasirodė naujas publikos numylėtinis.

Jam teko vaidinti mistinius personažus, komiksų herojus, vampyrą, karvedį ir net karalių. O balandžio 29-ąją Lietuvoje pasirodysiančiame filme „Aukšta klasė“ (angl. „High-Rise“) T. Hiddlestone'as vaidina šiuolaikinį herojų, vilkintį klasikinį vyrišką kostiumą. Nors, tiesą sakant, dėvimą visai ne klasikinėmis aplinkybėmis – anot siužeto, dangoraižio, kuriame vyksta veiksmas gyventojai, negali palikti elitiniu laikomo statinio ir pamažu eina iš proto.

„Vakarėliai, neištikimybė, agresija ir žiaurumas – civilizuotas gyvenimas pamažu ima virsti nesibaigiančiu chaosu“, - pasakoja pagrindinį vaidmenį filme atlikęs T. Hiddlestone'as, šiemet už jį pelnęs geriausio britų aktoriaus apdovanojimą. Ruošdamasis jauno gydytojo vaidmeniui aktorius net ryžosi dalyvauti skrodime. „Procedūrai įpusėjus išbėgau iš kabineto. Tai veiksmas, kurį sunku stebėti – man sunku prisiversti į žmogaus kūną žiūrėti kaip į eilinį mechanizmą, tačiau filme mano įkūnijamam herojui, gydytojui Lengui, tai – įprasta rutina. Jis šaltakraujiškai nuima skalpą, išima smegenis ir atlieka likusius veiksmus. Turėjau suprasti ką reiškia būti tokiu žmogumi, kad mano emocijos suteiktų jo charakteriui spalvų“, - tikina aktorius.

Beje, jis garsiau įvardijamas vienu realiausių kandidatų perimti Džeimsą Bondą vaidinančių aktorių estafetę.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų