Pereiti į pagrindinį turinį

Per Naujuosius mirė W. Houston dukros buvęs sužadėtinis: perdozavo narkotikų

2020-01-02 10:00
DMN inf.

Sausio 1-ąją mirė Whitney Houston dukters Bobbi Kristinos Brown buvęs sužadėtinis Nickas Gordonas, skelbia portalas dailymail.co.uk.

Scanpix nuotr.

Teigiama, kad vyras perdozavo narkotinių medžiagų. 30 metų N. Gordonas patyrė širdies smūgį ir gydytojams vyro atgaivinti nebepavyko.

Internete pradėjo plisti žinutės, kuriomis išreiškiamas gedulas dėl mirusio N. Gordono. „Dieve, kodėl aš turėjau prarasti savo brolį per Naujuosius metus? Labai tave myliu, mano vyresnysis broli. Tikiuosi, kad girdėjai mane kalbantį šalia tavo lovos. Myliu tave, myliu tave, myliu tave. Saugok mane ir savo dukterėčias“, – asmeninėje feisbuko paskyroje rašė Junioras Walkeris.

Primename, kad 22 metų B. K. Brown mirė praėjus pusmečiui po to, kai buvo rasta be sąmonės vandens pilnoje vonioje.

„Galiausiai ji rado ramybę Dievo rankose. Norime dar kartą padėkoti visiems už jų begalinę meilę ir paramą pastaraisiais mėnesiais“, – sakoma šeimos paskelbtame pareiškime.

B. K. Brown, vienintelė W. Houston turto paveldėtoja, buvo aptikta veidu žemyn ir nekvėpuojanti vonioje savo namuose Džordžijos valstijos Atlantos mieste sausio 31-ąją.

Medikams pavyko atkurti merginos gyvybines funkcijas, tačiau jos smegenys patyrė negrįžtamų pažeidimų. Jai buvo mediciniškai buvo sukelta koma.

B. K. Brown mirė slaugos ligoninėje Duluto mieste Džordžijoje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų