Pereiti į pagrindinį turinį

Nėra pergalių be aukų

2009-07-03 23:59
Nėra pergalių be aukų
Nėra pergalių be aukų / RusneMarcenaite

Regis, greitai nebeliks nė vieno komikso ar fantastinio "multiko", iš kurio Holivude nebūtų sukurtas efektingas ir, kaip įprasta, tuščias reginys.

Užpernai atėjo eilė panašią mutaciją patirti animaciniam TV serialui "Transformeriai", pasakojančiam apie robotų kovas Žemėje. O dabar ekranuose pasirodė šios istorijos tęsinys "Transformeriai: nugalėtųjų kerštas".

Pirmame filme matėme mirtinas gerųjų robotų (autobotų) ir blogųjų (deseptikonų) kautynes. Šie padarai gimė tolimose kosmoso platybėse pasimetusioje Kybertrono planetoje, kur nuo seno egzistavo tik viena gyvybės forma – robotai, išmokę transformuotis į įvairius mechanizmus. Žmonėms mirtina grėsmė buvo iškilusi tuomet, kai šie kosminiai monstrai atsibeldė į mūsų planetą ieškoti naujų energijos šaltinių.

Autobotams padėjusiam ir Žemę, kad nebūtų sunaikinta, išgelbėjusiam jaunuoliui Semui Vitvikiui atskleidžiama didžioji transformerių paslaptis. O deseptikonus graužia pagieža ir pyktis, kad pralaimėjo prieš amžinus priešus autobotus. Ryžto deseptikonams netrūksta, tad netrukus priimamas sprendimas vykti į Žemę ir pagrobti drąsųjį vaikiną.

"Transformeriai: nugalėtųjų kerštas" ("Transformers: Revenge of the Fallen") **

Fantastinis nuotykių filmas. JAV, 2009 m. Rež. Michaelas Bay. Vaidina Shia LaBeoufas, Megan Fox, Joshas Duhamelis, Johnas Turturro.

veiksmas 3

humoras 1

įtampa 2

erotika 0

siaubas 2

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų