Neseniai dukrelės susilaukusi R. Ščiogolevaitė žengė į sceną: pokyčiai – akivaizdūs

  • Teksto dydis:

Šeštadienį vykusiame koncerte „Enyas Songs Show 2019“ į Vilniaus „Compensa“ koncertų salės sceną atlikti garsiosios airių atlikėjos Enya užburiančių dainų žengė net penkios mūsų šalies muzikos žvaigždės. Tarp jų – ir neseniai dukrelės susilaukusi Rūta Ščiogolevaitė.

Žinoma atlikėja pirmą kartą viešai pasirodė po vaikelio gimimo. Didžiausi R. Ščiogolevaitės gerbėjai iki šiol jos nebuvo matę ir pasikeitusia šukuosena – gerokai trumpesniais plaukais.

R. Ščiogolevaitė apie asmeninio gyvenimo pokyčius nėra linkusi atvirauti, bet apie muziką mintimis mielai dalinasi.

„Enya dainų klausydavosi mano tėtis, todėl ši muzika mane lydėjo nuo vaikystės“, – pasakojo atlikėja, dar kartą jai parinktus Enya kūrinius atliksianti gruodžio 20 d. Palangos koncertų salėje.

Pirmą kartą ji Enya dainas kartu su kolegėmis Lietuvoje atliko dar 2013 metais. Tačiau nuo to laiko projektas buvo gerokai patobulintas ir pristatytas publikai pernai. Būtent susižavėjusių gerbėjų prašymu jį nuspręsta į sceną sugrąžinti ir šįmet.

Koncertuose Vilniuje ir Palangoje nepakartojamų Enya dainų repertuarą atlieka geriausių Lietuvos primadonų komanda – 2017 metais „Eurovizijoje“ dalyvavusi ir visų širdis pavergusi dainininkė Ieva Zasimauskaitė, jau minėta R. Ščiogolevaitė, džiazo atlikėja, 2011 metais taip pat atstovavusi Lietuvą „Eurovizijoje“ Evelina Sašenko bei angeliško vokalo Vaida Genytė.

2019 metais kartu su koncerto žvaigždėmis į sceną žengs nepaprasto balso solistė Dovilė Kazonaitė – ją galima matyti bei girdėti Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro scenoje atliekančią vaidmenis operose ar operetėse.

Kartu su solistėmis scenoje pasirodo maestro dirigentas Donatas Katkus bei jo vadovaujamas Šv. Kristoforo kamerinis orkestras, padedantis atskleisti stebuklingą Enya dainų skambesį.

Originalios muzikos ir „Enyas Songs Show 2019“ aranžuočių autoriai – koncertų muzikos prodiuseris ir atlikėjas Linas Adomaitis bei Jievaras Jasinskis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Irena

Irena  portretas
Atrodo baisei sena boba

Airinė

Airinė portretas
Šaunuolė- penki vaikai ,-tai jau tikras iššūkis. Bet Ji stipri ir susitvarkys su visomis problemomis. O čia rašinėja tos kurios vos išstena tik po vieną .Sėkmės Rūtele !

Babyte

 Babyte portretas
Tai gerai kad ne nuo gimdymo stalo tiesiai i scena,gal daugiau butu uzdirbus
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių