Net A. Jagelavičiūtės katinas yra socialinių tinklų žvaigždė: gauna realias pajamas

  • Teksto dydis:

Tikriausiai daugelis katinų pavydėtų tokio gyvenimo, kokį gyvena Agnės Jagelavičiūtės katinai Ryžas ir Miša. Jie gyvena sostinės senamiestyje, didžiuliame dviejų aukštų bute, kuriame augintiniams leidžiama viskas – žaisti, galąsti nagus į sofą ar kilimą, karstytis laiptų turėklais, o kartais net išeiti iš buto ir pavaikščioti stogais.

Miša A. Jagelavičiūtės šeimoje atsirado prieš dvejus metus. O Ryžas – vos prieš kelis mėnesius. Ryžas ėmė mokytis iš Mišos, kaip sugyventi su Agne. „Aš nežinau, man atrodo, kad jis ima pavyzdį iš Mišos kaip iš mamos, galbūt kažkuria prasme. Ir jis visą laiką lenda prie jos“, – pasakoja moteris.

Agnė nėra tik kačių žmogus, ji myli ir šunis. Dar vaikystėje kartu su maža Agnute augo įvairiausių keturkojų. Pirmasis keturkojis – tai į pekinų veislės atstovą panaši kalytė Barbė. „Ar tik ne 100 rublių buvo sumokėję už tą šuniuką. Žodžiu, pekiną nusipirko. Auga, auga tas šuniukas, žiūrim, kodėl nosis nesiploja, o šuniukas juodas, juodasis pekinas. Užaugo paprastas, mielas dvarniaška“, – šeštadienio pavakarę, 17.55 val., LNK laidoje „Gyvūnų pasaulis“ sakys Agnė. 

Šešiolika metų Agnė neturėjo augintinio. Tačiau, kai sūnus Leonas paaugo, moteris nusprendė, kad reikia namuose turėti gyvūną, kuris taip pat išmokytų atsakomybės ir meilės: „Manau, kad vaikams gyvūnai yra reikalingi. Jie moko juos elgtis, išmoksta, kad gali gauti nuo gyvūno, kad reikia juo pasirūpinti, pasiilgsta“.

Miša ir Ryžas labai mėgsta Agnei iškrėsti pokštų. Žiaurių pokštų. Tai jie kelioms dienoms pabėga stogais, tai sudrasko sofą, tai apšlapina svečių striukes, o kartą... Mišą apdergė naują, kelis tūkstančius eurų kainuojančią „Chanel“ rankinę. „Katinas tikrai turi aštuonias gyvybes... Eik tu sau, juk nemuši to gyvūno“, – juokėsi Agnė.

Tiesa, Miša patirtus nuostolius jau baigia atidirbti. Šis katinas – instagramo žvaigždė. Turi per septynis tūkstančius sekėjų ir jau užsidirba maistą bei gauna realias kelių šimtų eurų pajamas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
Nu žurnalistai , neturit ką daugiau rašyti , MATOMAI MOKSLUS BAIGĖT NUOTOLINIU BŪDU ..

to Ina

to Ina portretas
katinai, jūsų žiniai, labai higieniški sutvėrimai ir gali būti kad jis daug švaresnis už jūsų tarpkojį.

as

as portretas
sekanciam gyvenime busiu katinas ir gyvensiu pas nupususias senesas
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių