Netikėtai miręs jaunas LNK žurnalistas išlydėtas į paskutinę kelionę

  • Teksto dydis:

Šiandien Raseiniuose į paskutinę kelionę išlydėtas gegužės 27-ąją netikėtai miręs LNK laidos „Labas vakaras, Lietuva“ žurnalistas Vilius Stankevičius.

Atsisveikinti su žurnalistu rinkosi šeima, artimieji ir kolegos.

Primename, kad žinia apie V. Stankevičiaus mirtį pasirodė šeštadienio rytą. Ją kauno.diena.lt patvirtino LNK atstovas spaudai Gediminas Malaškevičius. Gerbiant šeimos privatumą, mirties priežastis neskelbiama.

Užuojautą dėl jauno žurnalisto mirties išreiškė ir Raseinių meras Arvydas Nekrošius.

„Ech, Viliau... Mums tavęs labai trūks. Užuojauta artimiesiems ir jį pažinojusiems“, – rašė A. Nekrošius.

Feisbuko nuotr.

Užuojautos nugulė ir kolegų žurnalistų feisbuko paskyrose.

„Nuoširdi užuojauta šeimai, draugams, raseiniškiams, TV žmonėms. Man labai skaudu, nes pastaruoju metu su Viliumi palaikiau labai draugišką ryšį: susirašydavom, pasiskambindavom, pasikalbėdavom. Jo dėka reportažai iš Kėdainių patekdavo į respublikinį kanalą. Labai puikiai bendradarbiavome. Labai šviesus, mielas, paprastas ir geras žmogus buvo. Amžiną Tau atilsį, mielas Viliau. Ašaros byra, toks jaunas, tiek pasiekęs, tokio mažo miestelio didelis žmogus. Lengva Tau tebūna Lietuvos žemelė, kolega“, – rašė Dimitrijus Kuprijanovas. 

Feisbuko nuotr.

V. Stankevičius gimė Raseiniuose, 2022 m. Vilniaus universitete baigė žurnalistiką. Laidoje „Labas vakaras, Lietuva“ rengė reportažus, o pastaruoju metu vedė ir kriminalinių naujienų rubriką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Marija

Marija portretas
Labai gaila jauno, gabaus žmogaus, Aptarinėti išėjimą iš gyvenimo, labai nepadoru ir amoralu. Tai buvo jo gyvenimas ir niekas neturi teisės po mirties smerkti. Užuojauta artimiesiems. Dabar tik Dievas jo teisėjas.

to salvinija

to salvinija portretas
Gal tu pasidomėk,ką darė 13-mečio tyėva,jei nežinojo,kur su kuo eina sūnelis?

pasidomėjom,parašyta

pasidomėjom,parašyta portretas
o ką dar darė,pliotkininke
VISI KOMENTARAI 70

Galerijos

Daugiau straipsnių