Pereiti į pagrindinį turinį

Nuobodžiausias triukas pasaulyje kauniečių nesužavėjo

2015-11-07 13:15
Nuobodžiausias triukas pasaulyje

Visą šeštadienį „Megos“ lankytojus pasitiko neįprastas vaizdas – nuo pat ryto virš akvariumo, maždaug 12 metrų aukštyje, stovėjo vyras. Televizijos projekto „Didysis magijos šou“ dalyvis Nicholas Kin siekė rekordo – išstovėti 12 valandų vienoje vietoje.

Nors triukas puikiai išreklamuotas – vykdoma tiesioginė transliacija internetu, 21 valandą ji persikels ir į TV3 televiziją, bet didelio lankytojų susidomėjimo jis nesulaukė. Užmetę akį į magą, žmonės nueidavo savo keliais arba nusivesdavo vaikus parodyti akvariume ratus sukančius ryklius.

Nepavyko užkalbinti nė vieno teigiamai į triuką žiūrinčio kauniečio.

„Pats tą patį galėčiau padaryti, čia kiekvienas gali pastovėti 12 valandų, bet man tikrai gaila būtų laiko“, – sakė vaikinas Marius.

„Koks čia triukas, jei prisirišęs su virvėmis stovi“, – piktinosi neprisistačiusi mergina.

Kiek atlaidesnis buvo iš Suvalkijos atvažiavęs Giedrius.

„Aš taip neišstovėčiau. Pritrūktų kantrybės. Gal ir kojos paskaustų. Bet nežinau, ar tai galima tai laikyti triuku. Man atrodo, jis turėtų nejudėti“, – nuomonę pareiškė vyras.

Ir iš tiesų – beveik visą laiką vyras mankštino ir judino kojas, rąžėsi. Tai puikiai suprantama. Ilgai stovint vietoje apsunksta kraujo cirkuliacija, kojos pradeda stingti.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų