Pereiti į pagrindinį turinį

Nuotraukose – Vilnius naktį

2010-01-05 23:59
Nuotraukose – Vilnius naktį
Nuotraukose – Vilnius naktį / Gediminas Bartuška

Nauji metai – nauji ir planai, tikslai, siekiai. Naujos ir parodos, konkursai. Šįkart – fotografijos konkursas-paroda vilniečiams ir visiems kitiems, labai mylintiems Vilnių.

"Naktinis Vilnius" – taip vadinasi konkursas, apie kurį skelbiama Lietuvos spaudos fotografų klubo svetainėje. Jis rengiamas negalint atsigrožėti naktiniu Lietuvos sostinės žavesiu. Tad jei ir jūs ne tik galvoje, bet ir fotoaparatu esate įamžinę (ar dar tik ketinate tai padaryti) naktinio Vilniaus grožį, dalyvaukite konkurse.

Sausio 5–vasario 25 d. vykstančiame konkurse gali dalyvauti visi norintys – ir profesionalūs fotografai, ir mėgėjai. Jūsų nuotraukose gali būti ne tik pats miestas, jo panorama ar gatvės, bet ir pastatai, žmonės. Žodžiu, kūrybinė laisvė neribojama. Siunčiant nuotrauką e. paštu tereikia parašyti jos pavadinimą ir autoriaus vardą bei pavardę.

Vilnius naktį. liber/Flickr.com nuotr.

Atsiųstos nuotraukos bus publikuojamos svetainėje "VilniusbyNight.lt", jas bus galima vertinti ir komentuoti. Gražiausios nuotraukos sausio 19–balandžio 30 d. bus eksponuojamos prekybos centruose "Panorama" ir "Europa".

Trys daugiausia balsų sulaukusių nuotraukų autoriai bus apdovanoti.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų