Nutekėjo vaizdai iš P. Diddy skandalingų vakarėlių: garsenybės nerimauja

  • Teksto dydis:

Garsios repo žvaigždės Seano Combso, slapyvardžiu P. Diddy, suėmimas dėl kaltinimų prekyba žmonėmis ir seksualinės prievartos nemenkai išgąsdino ir žvaigždes, dalyvavusias vyro organizuojamose griausminguose vakarėliuose 2000-ųjų metų pradžioje.

Sulaikius reperį, nutekėjo nuotraukos ir vaizdo įrašai iš jo rengiamų vakarėlių, kuriuose lankydavosi A sąrašo žvaigždės, tokios kaip Paris Hilton, Leonardo DiCaprio, Kelly Osbourne, Jay-Z ir Beyonce, Mariah Carey, Pamela Anderson, Kim Kardashian ir kiti.

Portalo „Forbes“ duomenimis, tai labiausiai neramina besiskiriančią dainininkę Jennifer Lopez, kuri būdavo dažnas svečias P. Diddy namuose.

Įdomu tai, kad juodu turėjo sudėtingus romantinius santykius 1999-2001 metais, o išsiskyrę, draugystę tęsė toliau.

Scanpix nuotr.

Savo „YouTube“ kanale muzikos padangės atstovas Tomas Swoopas teigė, jog žvaigždžių susibūrimai būdavo įvairūs – nuo bendro įėjimo į vakarėlį visiems iki „tikrųjų šėlionių“, kurių metu moterys ir vyrai mainais už pinigus ar muzikos kontraktus būdavo įviliojami į prostituciją.

„Galiu priversti bet kurį žmogų padaryti bet ką, nes šis gyvenimas yra tai, ko jie trokšta, o mano rankose yra raktai nuo spynos“, – kadaise reperio pasakytus žodžius citavo „Forbes“.

Visgi painiausia situacija yra su aktoriumi Leonardo DiCaprio, kurio atstovai tikino, jog vyras niekada nedalyvavo šiuose žvaigždžių susibūrimuose, kurie buvo vadinami „keistenybių šou“.

Tačiau kitas patikimas šaltinis ir nuotraukos byloja visai ką kitą.

Jame skelbiama, jog aktorius 2000-ųjų pradžioje dalyvavo net keliuose S. Combso vakarėliuose, kurie policijos buvo apibūdinti kaip „kruopščiai apgalvoti ir surežisuoti seksualiniai pasirodymai“.

Taip pat, bet kokias sąsajas su reperiu neigęs L. DiCaprio 2004 metais buvo nufotografuotas su S. Combsu Demokratų nacionaliniame suvažiavime, o 2019 metais aktorius dalyvavo P. Diddy 50-ojo gimtadienio puotoje, skelbė „Forbes“.

Įdomu tai, kad sulaikytas vyras kartą prasitarė, kad L. DiCaprio į vakarėlių sąrašus būdavo įrašomas pirmuoju numeriu.

Scanpix nuotr.

S. Combsas garsėjo savo „baltais vakarėliais“ – prabangiais renginiais, kurių svečiai turėjo vilkėti baltus drabužius.

Kasmetiniai vasaros renginiai, vykę 2000-aisiais, sutraukdavo būrius A sąrašo žvaigždžių.

Rugsėjo 16-ąją dieną P. Diddy buvo sulaikytas dėl smurto ir prekybos žmonėmis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Oki doki

Oki doki portretas
Gal visus žvaigždes-iškrypėlius susodins kartu vienu metu.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių