O. Pikul apie brandesnio amžiaus moteris, demonstruojančias seksualumą: atrodo apgailėtinai

  • Teksto dydis:

„Scena taisyklių neturi, o versle galioja pakankamai griežtos taisyklės, kaip turi atrodyti moteris. Kartais pasižiūriu socialinėje medijoje, kai mano amžiaus arba vyresnės moterys demonstratyviai rodo savo seksualumą, perdėtas plastines operacijas ar kitas procedūras. Nepykite, atsiprašau, bet atrodo apgailėtinai ir aš nenoriu būti būtent ten. Todėl pasirinkau kitokį gyvenimo būdą, kuriame aš jaučiuosi komfortabiliai, saugiai, ramiai“, –  pasakojo verslininkė, vizažo meistrė Oksana Pikul.

Oksanai išvaizdos galėtų pavydėti dažna 20-metė, veide nematyti laiko ženklų, nors sausį ji atšventė 40-ąjį jubiliejų. Beje, jos kūno formos, rodos, nepasikeitė nuo laikų, kai išgarsėjo. Moteris atvira – bėgant metams jos požiūris į grožį pasikeitė kardinaliai. Ji nebesidegina soliariume iki oranžinio odos atspalvio, kasdien jos nepamatysite vilkinčios mini sijonu ar palaidine gilia, krūtinę pabrėžiančia iškirpte. Prieš ketverius metus savo grožio saloną atidariusi moteris sako, kad verslas jos gyvenimą gerokai pakeitė. Ji suprato, kad įvaizdis visuomenėje ir žiniasklaidoje tiesiogiai susijęs su klientų skaičiumi ir net socialine padėtimi.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki... “ – šį pirmadienio vakarą, 20 val., per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Boleslovas

Boleslovas portretas
Kokia,graži karjiera nuo raudono kilimo iki x vyro namo,”nuosavo grožio salono” ir rolls royce su psi…vairuotoju.Zyzn udalas:)

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
BRANDAUS AMŽIAUS MOTERYS YRA IR SEKSUALESNĖS , IR PATRAUKLESNĖS UŽ ŠIŲ DIENŲ PIENBURNES , Į JAS NET BAISU PAŽIŪRĖTI .

Rūtenis

Rūtenis portretas
Oksa gimė tikrai gražių bruožų, dabar dar prisidėjo kitos dirbtinės priemonės išvaizdai pagerinti ir palaikyti, tad tikrai būtų neteisinga sakyti, jog ji nėra grieko verta, bet jos dabartinė nuomonė apie kai kurias balzakiško amžiaus damas man patinka, tik ypač moterims nereikėtu spjaudyti į šulinį, kai greičiausiai teks iš jo gerti, tik tai jau pasakys aplinkiniai, savęs dažnai tokios ponios iš šalies nemato. Bet visumoje- pasakė, pasisakė ir visi supratome, o atimti iš moterų norą būti gražiai niekas neatėmė ir neatims.
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių