Oficialu: teismas nutraukė A. Jagelavičiūtės ir M. Volkaus santuoką

  • Teksto dydis:

Antradienį Vilniaus miesto apylinkės teismas oficialiai nutraukė stilistės, televizijos laidų vedėjos Agnės Jagelavičiūtės ir verslininko Manto Volkaus santuoką, skelbia 15min.lt. 

Poros santuoka truko beveik šešerius metus – nuo 2013-ųjų gruodžio mėnesio.

Skyrybos įvyko bendru A. Jagelavičiūtės ir M. Volkaus sutarimu, todėl procesas neužtruko.

Primename, kad rugpjūčio pabaigoje A. Jagelavičiūtė savo feisbuko paskyroje pranešė, kad skiriasi su savo vyru M. Volkumi.

„Aš nežinau, kada ir kaip prasideda meilė. Ir kada ji baigiasi. Aš tikiu, kad meilė nesibaigia niekada. Tik tampa kitokia. Mes su Mantu nusprendėme, kad mūsų supratimas apie laimę yra labai skirtingas. Bet laimė, ji – svarbiausia. Net jei nebegalime jos suteikti vienas kitam“, – tąkart rašė Agnė. Anot stilistės, du žmonės ir pradėti, ir baigti savo meilę turi dviese.

Agnė ir Mantas augina sūnų Leoną, kurio susilaukė 2014 metų spalio 28 dieną.

A. Jagelavičiūtei santuoka su M. Volkumi buvo antroji. Prieš 15 metų ji buvo ištekėjusi už verslininko Vytauto Martinaičio, tačiau po poros metų išsiskyrė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Manau

Manau portretas
kad tuokiantis reiktų ŠIEK TIEK pakeisti PRIESAIKĄ: "Prisiekiu mylėti tol, kol meilė nepraeis. Gyventi tol, kol nenusibos. O jeigu mano partnerį ištiks bėda, ir aš jo jau nebemylėsiu, tuomet skirsimės".

Anonimas

Anonimas portretas
Durnių kompanija ir nėra apie ką šnekėt.

Y

Y portretas
Kad ta jusu agnute prasilakus
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių