Olimpietė M. Vžesniauskaitė su milijardieriumi vyru neslepia džiaugsmo: gimė dukrytė

  • Teksto dydis:

Dviratininkė Modesta Vžesniauskaitė (39 m.) su gyvenimo  partneriu Johnu Caudwellu (70 m.) susilaukė antrosios atžalos. Porai gimė mergytė.

Pirmasis džiugia žinia savo socialiniuose tinkluose pasidalino mažylės tėtis, instagramo paskyroje įkeldamas prie mamos krūtinės prigludusios naujagimės nuotrauka su įrašu: „Isabella Sky gimė 22.40 val. Tai vienas gražiausių potyrių, kokį tik galima išgyventi, o Modesta buvo tokia laiminga, kad negalėjo nustoti juoktis ir verkti. Turiu pripažinti, kad jaučiausi beveik taip pat“, – socialiniame tinkle antradienį rašė J. Caudwellas, tuo pačiu paskelbdamas ir mažylės vardą.

Po kelių valandų džiugia žinia pasidalino ir Modesta: „Mūsų su Johnu širdys pilnos meilės. Sveika atvykusi į pasaulį, Isabella Sky. Nekantriai laukiame, kada galėsime supažindinti tave su broliais ir sesėmis.“

Tai jau antroji šios poros atžalą. Modesta ir Johnas augina sūnų Williamą Johną, kuris gimė 2021 m. kovo mėnesį. Milijardierius  iš ankstesnių santykių turi penkis vaikus (vyriausiai dukrai Rebekah – 40 metų, jauniausiai Jacobi – 16) , o dviratininkė – sūnų Leonardą, gimusį 2012 m. 

Primename, kad neseniai Modesta atviravo Lietuvos žiniasklaidai, kad antrasis nėštumas jai buvo netikėtas. „Neslėpsiu, išsigandau, nustebau, nes visą gyvenimą, kai sportavau, daktarai man minėjo, kad negalėsiu turėti vaikų“, – metų pradžioje sakė olimpietė dviratininkė M. Vžesniauskaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

audra

audra portretas
mergyte is megintuvelio Tetis jau senelis, mergaite bus naslaite

Manau

Manau portretas
Senis nedurnas pasidarys dnr testa

sveinu barakudą

sveinu barakudą portretas
kuri neršė neršė ir pagaliau išneršė
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių