Pereiti į pagrindinį turinį

O. Pikul dalyvaus renginyje su transvestitų karaliene

2013-11-13 14:08
DMN inf.
TV3 nuotr.

Šeštadienį klubo „Exit Vilnius“ šokių aikštelėje įvyks didžiulis klubinis paradas „Kas tas Driule“, kurio herojais taps virš 20 skirtingų atlikėjų, šokėjų, akrobatų, aktorių ir robotų.

Margaspalvį klubinį cirką įgarsins Driule XL. Didžėjus jau antrą dešimtį šokdina žmones ne tik Lietuvoje, bet ir Prancūzijos bei Ibizos klubuose, kur ir sėmėsi įkvėpimo grandioziniam šou.  

„Naujosios pupytės“ ir lipni juosta

Ryškiausias debiutas šeštadienį prognozuojamas Oksanos Pikul suburtai merginų grupei „Naujosios pupytės“. Jos pristatys ekstravagantišką projektą „Dolls Show“ ir scenoje atliks žymaus Amerikos didžėjaus ir prodiuserio Erick Morillo hitą „My Melody“.

Neabejojama, kad „lėlyčių“ įvaizdis nustebins ir šilto, ir šalto mačiusius vakarėlių lankytojus, rašoma organizatorių pranešime. Žadama, kad „Naujosios pupytės“ tiesiog žibės seksualumu – įdegusius merginų kūnus tedengs lipnios juostos skiautės.

Karalienė šokiruos

Klubo scenoje skleisis transvestito, 2010 metais laimėjusio „Queen Of Nations“ konkursą, talentas. Įstabiu grožiu ir moteriškomis formomis garsėjantis svečias iš Belgijos atvyksta su šokiruojančia programa, paruošta specialiai klubams.

Visa tai – tik nedidelė dalis planuojamo klubinio parado vaizdų. Tarp jų – burleskos šokėja gigantiškoje šampano taurėje, efektingi „Latex Twins“ gimnasčių viražai ir Lietuvos klubinių šokėjų rinktinės šou.

Klubiniame parade vietos atsiras ir filmo „Žvaigždžių karai“ herojų kovoms. Maža to, į šokių aikštelę atvyks 3 metrų aukščio robotai, kuriais savo pasirodymus praturtina bene populiariausias planetos didžėjus David Guetta.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų