Oro uoste Sashos Song neatpažino apsauga: atlikėjui teko pakelti plaukus

  • Teksto dydis:

Atlikėjui Dimai Šavrovui-Sashai Song oro uoste nutiko komiška situacija – jam teko pasikelti natūralių plaukų tupetą, nes apsaugos darbuotojai, išvydę nuotrauką dokumente, jo neatpažino.

Portalui 15 min.lt pastaruoju metu Anglijoje laiką leidęs dainininkas pasakojo, kad plaukų tupeto jau kurį laiką jis nenešiojo. Prieš skrisdamas į Lietuvą atlikėjas pats apsikirpo, mat dėl karantino suvaržymų negalėjo apsilankyti kirpyklose.

Visgi dėl šukuosenos vyrui kilo problemų – prieš pat išvykstant į Lietuvą ir praeinant pro oro uosto apsaugą, darbuotojai nepatikėjo, kad dokumentų nuotraukoje yra tas pats D. Šavrovas.

„Turėjau tokią plastmasinę kortelę, dėl kurios manęs nenorėjo praleisti apsauga. Pasakė, kad čia skirtingi žmonės. Todėl turėjau truputį pakelti tupetą, kad parodyčiau, jog tai yra priklijuoti plaukai. Na, ne visai priklijuoti, o pritvirtinti lipdukais. Jei būtų priklijuoti, tai išvis negalėčiau normaliai parodyti. Visgi parodžiau ir praleido. Ir baisu, ir juokinga tuo pačiu metu“, – komišką situaciją prisiminė atlikėjas.

Primename, kad Sasha Song prapliko būdamas 22-ejų ir dėl to jautė kompleksą, mat dažnai buvo užgauliojamas aplinkinių. Atlikėjas rado būdą džiaugtis vešliais plaukais – natūralių plaukų tupetą. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gražus

Gražus portretas
Šaunuolis, kad palaiko stilių, labai gražu, ir daug jaunesnis...

klp

klp portretas
Kam tokia kupeta ant galvos netikrų plaukų ? - Išsyk krenta į akis, kad tai perukas. Pasirinkčiau trumpai kirptų plaukų peruką, kuris taip nekristų į akis ir atrodytų natūraliai, vyriškai. Nejau niekas nepataria vaikiui, kaip atrodyti natūraliau.

Jadvygos kompleksas

Jadvygos kompleksas portretas
Normali ta plikė, durniuoja kaip boba su savo skrybėlėm, perukais. Nupliko pusamžis, pamanykit tragedija. Kaip reiks guventi dabar.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių