P. Daunys sureagavo į kaltinimus lašišų vagyste: gal nedarom tragedijos?

  • Teksto dydis:

Teisėsaugos akiratyje atsidūręs dainininkas Petras Daunys sureagavo į kaltinimus lašišų vagyste. Atlikėjas atsaku pasidalijo savo socialiniame tinkle „Instagram“. 

„Atsiprašau visų, kuriems atrodo kitaip, bet aš geriausiai žinau, kaip buvo iš tikrųjų.

Tądien atėjau į parduotuvę ne pačios geriausios savijautos, buvau išsiblaškęs ir emociškai išsekęs. Sąžiningai, nelabai atsimenu visų detalių, kaip tai nutiko. Pirkau nemažai prekių. Viena iš jų nebuvo įmušta teisingai.

Gal nedarom tragedijos?

Negaliu pasakyti, kaip tai įvyko. Turbūt dėl to, kad tuo metu mano mintys buvo visai kitur. Į nieką per daug nesigilinau, viska dariau automatiškai, buvo chaotiška diena, skubėjau. Atsiskaitęs susidėjau prekes bei išeidinėjau iš parduotuvės.

Neturėjau jokių kitų ketinimų, kurie prieštarautų mano vertybėms. Visada vertinau ir vertinsiu sąžiningumą. Taip, pripažįstu, kad situacija kurioziška, nes atrodė, jog elgiuosi deramai, bet išėjo priešingai.

Kaip bebūtų, esu žmogus, ir klaidos yra gyvenimo dalis. Gal nedarom tragedijos? Tema baigta“, – rašė P. Daunys.

P. Daunio instagramo „story“ nuotr.

Portalas alfa.lt skelbė, jog dainininkas ketino išsinešti dvi lašišų filė, kainuojančias 31,98 eurus, tačiau P. Daunys buvo nedelsiant pastebėtas parduotuvės apsaugos darbuotojų.

Vilniaus policija baudžiamosios bylos P. Dauniui nekėlė, tačiau skyrė administracinę nuobaudą – 100 eurų dydžio baudą.

Dainininkas su tokiu nuosprendžiu nesutiko ir jį apskundė Vilniaus miesto apylinkės teismui. Vyras nurodė, jog jis – nekaltas ir ši situacija buvo nesusipratimas.

Visgi teismas skundą atmetė ir pripažino P. Daunį kaltu apvogus parduotuvę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ada

Ada portretas
Vargšas neturėjo ką valgyti vogė lašišą .

Juozas

Juozas portretas
Aš Lidle išvažiavau pro vartelius ir tik tada pamačiau, kad ant atlenkiamo laikiklio žemai mineralinio pakuotė, už kurią nesumokėta... Gerai, kad šalia buvo konsultantas, tai be problemų susimokėjau kasoje, su apsauga nereikėjo turėti reikalų.

tragedija tevams tureti sunu vagi

tragedija tevams tureti sunu vagi portretas
nu juo juo mes is karto ir patykejome
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių