P. Gražulio akibrokštas įsiutino jo dukros mamą: nežinau, ar tai vertinti kaip ligą

  • Teksto dydis:

Jau aprimusį Seimo nario Petro Gražulio ir jo dukrelės mamos Birutės Navickaitės santykių skandalą vėl iš naujo įplieskė vienos televizijos laidos anonsas, kai Petras skambiai atsiliepė apie Birutę bei jų vaikelį. Po paviešinto reportažo moteris apstulbo ir įsiuto, negalėdama patikėti, kad vyras, atrodo, negali gyventi taikiai.

Ketvirtadienio vakarą LNK laidoje „KK2“ parodytas reportažas iš Seimo. Vyriškumo tematikoje šmėžavo ir P. Gražulis, drąsiai didžiuodamasis bei kalbėdamas apie savo sugebėjimus.

Laidoje buvo skelbiama, kad pasklidus žiniai apie jo ir B. Navickaitės santykius vyras nebesulaukia jokių romantiškų pasiūlymų iš moterų.

„Nemanau, kad kas rašytų kažkokias žinutes ar prisipažinimus meilėje. Visi galvoja, kad aš su Birute ir niekas nerašo“, – LNK eteryje kalbėjo Seimo narys, antrindamas, kad galbūt Birutė numušė visas moteris.

Seime labai agituoja balsuoti už naktinius taikiklius, tai aš ir pasakiau, kad jokių naktinių taikiklių nereikia – naktį iš pirmo karto pataikiau Birutei.

Politikas eteryje nestokojo ir šmaikščių replikų, paminėdamas savo dukrytės mamą.

„Seime labai agituoja balsuoti už naktinius taikiklius, tai aš ir pasakiau, kad jokių naktinių taikiklių nereikia – naktį iš pirmo karto pataikiau Birutei“, – pokštavo P. Gražulis.

Būtent šis akibrokštas ir įsiutino verslininkaujančią palangiškę, moteris, nevyniodama žodžių į vatą, paviešino atvirą pasipiktinusį įrašą socialiniame tinkle „Facebook“.

Laidos stop kadras.

„Po laidos labai džiaugiuosi, kad mano vaikučiui nereikia į mokyklą... Nuoširdžiai nesuprantu, kokio velnio aš metus laiko viešai sakiau, kad jis geras tėvas... Dėl Dievo meilės, vaikas auga... Ir nežinai ar pykt ant pono ryškiai mėlynu švarku, ar vertinti kaip proto ligą“, – neslėpdama pykčio rašė B. Navickaitė.

Po įrašo sekė ir paviešintos nuotraukos, kuriose politikas – įsiamžinęs įvairiuose amplua: pozuojantis su taure, be priekinių dantų.

„Kitą kartą prieš viešai tyčiodamasis iš manęs, prieš dergdamasis, iš kur vaikai atsiranda, prieš pirštais rodydamas kitą kuo menkesnį, prieš taip darydamas – gal kitą kartą į save pasižiūrėk... Tikrai, kad Seimo kazanova“, – fotografijas aprašė moteris.

Portalui delfi.lt susisiekus su B. Navickaite, moteris neslėpė, kad toks jos dukters tėvo pasisakymas ją stipriai suerzino.

„Galiu sąžiningai pasakyti, kad dėl šito jo poelgio aš žiauriai supykau. Vaikas juk auga. Jei kas pusantrų metų mes vis išgirsime po tokį neva juokelį eteryje, mes su mergaite turėsime išvažiuoti iš Lietuvos“, – sakė pašnekovė.

Pasiteiravus, kodėl ji paviešino P. Gražulį kompromituojančias nuotraukas, palangiškė neslėpė, kad tokiu būdu ji išliejo pyktį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Da

Da  portretas
nereikia teisti ju žiūrėkim kas toliau keliauja o keliai yra nežinomi ir vyngjuoti, ir su kalneliais, žinoma aš gražuli tavę nesmerkiu bet kaip suaugusi vyra ir jau kopianti link 60metu ir 27 kodencija sedėsi seime visu pirma gerai pamastyk ir neverk ir ašaru neliek nejokink žmonių su savo peridelais išradimu nereikia, kirpėja atėjo ir išėjo, o kas vyko nieko nevyko, matai esi ne čiurbanas ir turi birutę kuri tavo melo patikėjo tau pasidavė kaip vergė, juk suprasti galim ir ne už blogi ėjo ir davė imk petrai, kinkik balnok po to jok . o po to kas nutyko , juk pats dumei į krumus kada moteris pastojo ką nupiešei, ne mano o kieno jeigu ne tamstos oi esi besas velnio neštas ir pamestas, o dabar vietos nerandi savija, ir jauna mergina kankini, kankanu nereikia jeigu esi tikintys suprask kad nevalia taip elgtys, imk ir gyvenk ir augink kartu gyvenimo kelius minkik tik abu o ar gerai darai, nodeme visam tavo likusiam gyvenimui užsidėjai, neatleidžiama, grižk gyvenk,

Kas per kvaiša

Kas per kvaiša portretas
gali susidėti su tokiu kaip Gražulis. Pats iš daugiavaikės, vedęs ir turi vaikų.. Vaidina labai protingą, bet asilas kokių reta...Gerai tik kad prieš gėjus kariauja.

tiesa ta,kad

tiesa ta,kad portretas
protinga mergina taip nesiviesintu ir nezemintu saves,veidelis nieko,bet smegeneliu tikrai nerasta pas ja,seniai tas aisku
VISI KOMENTARAI 65

Galerijos

Daugiau straipsnių