Pereiti į pagrindinį turinį

P. Hilton sūpuoja pirmagimį: vaiką pagimdė surogatinė motina

2023-01-25 11:00
DMN inf.

Trečiadienį Paris Hilton savo sekėjams socialiniuose tinkluose pranešė džiugią žinią apie tai, kad pagaliau tapo mama. Žinoma moteris įkėlė nuotrauką su kūdikio rankele ir įrašu „Tu jau ir taip be galo mylimas“ ( angl. „You are already loved beyond words“.)

Paris Hilton.
Paris Hilton. / Scanpix nuotr.

Netrukus 42-ąjį gimtadienį švęsianti šviesiaplaukė  gražuolė 2021 m. ištekėjo už verslininko Carterio Rehomme'o. Sutuoktiniai jau seniai norėjo tapti tėvais ir net ruošėsi dirbtinio apvaisinimo procedūrai.  Užsienio žiniasklaida teigia, jog P. Hilton vis dėlto nusprendė pasinaudoti surogatinės motinystės paslaugomis. Žinomai porai gimė pirmasis vaikas – sūnus, kurio vardas kol kas neskelbiamas.

„Visada norėjau būti mama ir esu labai laiminga, kad su Carteriu suradome vienas kitą“, – žurnalistams sakė 41 metų moteris.

Paris apie motinystę buvo pagalvojusi ir anksčiau –  ji  užšaldė kiaušialąstes. 

„Pradėjome ruoštis ir daryti tai prieš kelis mėnesius, nes pasaulis sustojo“, – su žurnalistais atviravo P. Hilton dar per koronaviruso pandemiją.

„Žinojome, kad norime sukurti šeimą, ir aš pagalvojau, kad tai puikus metas. Lėktuvu skraidau apie 250 dienų per metus, todėl manau buvo teisinga pasirūpinti kiaušialąsčių atsargomis“, – sakė ji.

Primename, kad garsaus viešbučių tinklo paveldėtoja P. Hilton buvo itin populiari praėjusio amžiaus paskutinio dešimtmečio pabaigoje. Tuo metu turtingos moters gyvenimas atrodė  tarsi niekuomet nesibaigiantis vakarėlis. P. Hilton dažnai laiką leido su tuo metu prieštaringai vertinamomis pramogų pasaulio žvaigždėmis –  Britney Spears, Lindsay Lohan, kurios vėliau turėjo problemų dėl priklausomybių. 

Bėgant metams P. Hilton vertybės keitėsi: ji labiau ėmė vertinti ne siautulingus vakarėlius, o šeimą.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų