Pereiti į pagrindinį turinį

Kokią suknelę per „Euroviziją“ vilkės V. Matačiūnaitė?

2014-03-07 11:00
V. Skaraičio/BFL nuotr.

„Labai nuoširdžiai tikiuosi, kad Vilijos rezultatas bus dar geresnis nei kelis paskutinius metus“, – kalbėjo Martynas Tyla penktadienį prekybos centre „Panorama“ surengtoje spaudos konferencijoje.

Konferencijoje dalyvavo Lietuvos „Eurovizijos“ atstovė Vilija Matačiūnaitė, MAMA muzikos asociacijos pirmininkas Martynas Tyla, Lietuvos delegacijos atstovas Audrius Giržadas, prekybos centro „Panorama“ generalinė direktorė Birutė Kalanovaitė.

V. Matačiūnaitės stiliumi pasirūpinti pažadėjo prekybos centras „Panorama“.  „Sergu už Vilija, nes ji savo nuoširdumu ir energija tikrai verta dalyvauti „Eurovizijoje“, – kalbėjo prekybos centro generalinė direktorė.

„Siūsim Vilijai suknelė iš laimę nešančių saulėgrąžų“, – pristatydamas rėmėjus „Mogyi“ šmaikštavo M. Tyla.

M. Tyla atskleidė, jog kartu su juo dirba didelė prodiuserių komanda. Atlikėja, jo teigimu, greitu metu planuoja išleisti albumą bei surengti solinį koncertą. Kovo 15 dieną LRT televizijoje bus surengtas „Eurovizijos“ laimėtojos palaikymo koncertas, kurio metu atlikėjos gerbėjai galės prisidėti prie „Eurovizijos“ biudžeto.

„Tai bus pirmas Vilijos solinis koncertas televizijoje“, – pažymėjo prodiuseris. Ankstesniuose koncertuose yra pavykę surinkti nuo 30 000 iki 80 000 tūkst. litų, kiek tikisi dabar, organizatoriai negalėjo pasakyti.

A. Giržadas teigė besidžiaugiantis konkurso laimėtoja, jo manymu, V. Matačiūnaitė yra labai užsispyrusi ir darbšti dainininkė, jos esą įkalbinėti dirbti ir repetuoti nereikės.

„Labai daug dirbu ruošdama naujus savo kūrinius,  dauguma jų bus anglų kalba“, – patvirtino dainininkė.

Atlikėja teigė į koncertą norinti pasikviesti daug atlikėjų draugų. Pasiteiravus dėl Šarūno Kirdeikio, su kuriuo dainininkė šoko per finalinį konkurso pasirodymą, V. Matačiūnaitė patvirtino, kad tiek Š. Kirdeikis, tiek pati atlikėja didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje norėtų pasirodyti kartu.

„Eurovizijos“ gerbėjams delegacijos vadovas turėjo ir ne pačių geriausių žinių:  yra tikimybė, kad atlikėjos pasirodymas bus pirmasis antrojo pusfinalio metu. Taip esą gali nutikti todėl, kad rengėjams reikalingas ryškus pirmasis numeris. LRT.lt ankščiau aiškinosi, kuri pozicija pusfinalyje būtų palankesnė.

Balandžio pradžioje V. Matačiūnaitė dalyvaus Amsterdame vyksiančioje „Mažojoje Eurovizijoje“, toks pat koncertas vyks ir Rygoje, šių metų kultūros sostinėje. A. Giržadas užsiminė ir apie kvietimą iš Londono.

M. Tylos teigimu, „Mažoji Eurovizija“ yra tarsi šnipinėjimo konkursas – ten suvažiuoja didžioji dalis dalyvių ir visi stengiasi pasirodyti kuo subtiliau neatskleisdami savo triukų.

„Tam kad daug pasiekti, reikia daug dirbti, todėl negaiškime laiko ir dirbkite darbus“, – šypsojosi Lietuvos atstovė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų