Pereiti į pagrindinį turinį

Paaiškėjo, kas filmavo miegantį dainininką Justiną Bieberį

2013-11-09 11:08
Varžybose dėl „Twitter“ sekėjų Justinas Bieberis aplenkė Lady Gagą
Varžybose dėl „Twitter“ sekėjų Justinas Bieberis aplenkė Lady Gagą / Scanpix nuotr.

Šelmiška moteris, kuri nufilmavo popmuzikos žvaigždę Justiną Bieberį, miegantį vieno Brazilijos viešbučio apartamentuose, o vėliau tą įrašą paskelbė internete, buvo įvardyta kaip manekenė, aktorė ir kultūristė Tatiana Neves Barbosa.

Juodaplaukės gražuolės padarytas trumpas vaizdo įrašas, sukėlęs didelį nerimą J. Bieberio asmens sargybinių komandai, per kelias dienas nuo jo paskelbimo portale „YouTube“ buvo peržiūrėtas daugiau nei 17 mln. kartų.

Įraše matomas J. Bieberis, miegantis be marškinėlių, o mergina šalimais rodo visokias grimasas. Galiausiai T. N. Barbosa pasiuntė dainininkui oro bučinį.

Ši pradedanti aktorė socialiniame tinkle „Facebook“ yra paskelbusi daugybę vaizdo įrašų ir nuotraukų, kuriuose ji vilki menkai kūną dengiančius drabužius.

Savaitraščio „Us Weekly“ redaktoriai išsiaiškino, kad ši 26 metų moteris, nufilmavusi miegantį J. Bieberį, yra grožio konkurso „Miss Bikini Wellness“ praėjusių metų nugalėtoja.

Kol kas nežinoma, ar T. N. Barbosa buvo pakviesta į J. Bieberio kambarį viešbutyje, ar sugebėjo prasmukti pro apsaugą ir nufilmuoti tą vaizdo įrašą mobiliuoju telefonu.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų