Pereiti į pagrindinį turinį

Pabuvus balerina R. Vyšniauskui sunkiau vertinti N. Jušką

2016-03-30 14:03
DMN inf.
Asmeninio archyvo nuotr.

Šokių mokykla „Coda“ savo socialiniame tinklapyje pasidalijo linksma nuotrauka, kur sunkiaatletis, televizijos veidas Ramūnas Vyšniauskas užsivilko balerinos kostiumą ir įsiamžino su mažosiomis balerinomis.

„Ai, čia senas juokelis. Praėjusiais metais choreografas viename projekte paprašė užsivilkti balerinos kostiumą. Mėgstu avantiūras ir juokus, tad ir sutikau“, - juokėsi Ramūnas.

Nuotraukoje 39 metų vyras užfiksuotas užsivilkęs balerinos kostiumu ir įsiamžinęs su mažosiomis balerinomis.

"Gležna" balerina virtęs tuomet apie 110 kilogramų sveriantis televizijos projekto "Delfinai ir žvaigždės" komisijos narys sukėlė pliūpsnį juoko.

„Jaučiausi keistai ir juokingai, - prisiminė epizodą R.Vyšniauskas ir nusijuokė. - Bet dabar projekte „Delfinai ir žvaigždės“ esu komisijos narys, todėl man labai sunku vertinti Nerijų Jušką. Todėl norėdamas pažinti baletą, įsikūnijau į baleriną.“

Sūnų Ąžuolą ir dukrą Ramunę su žmona Inesa auginantis Ramūnas niekada nesvajojo tapti balerina: vyras sekė sportiško tėvo, sunkiaatlečių trenerio Bronislovo pėdomis ir tapo sunkiaatlečiu. 

2009 m. Bukarešte (Rumunija) vykusiame Europos sunkiosios atletikos čempionate R.Vyšniauskas iškovojo bronzos medalį (svorio kategorijoje iki 105 kg).
Tuomet rovimo veiksmu įveikė 182 kg, o stūmimo – 223 kg, ir bendroje įskaitoje surinkęs 405 kg dvikovėje užėmė 3-iąją vietą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų