Panevėžietis žaibiškai tapo socialinių tinklų žvaigžde: idėjų pamėtėja ir mama

  • Teksto dydis:

„Trys patarimai, ko negalima daryti, kai skauda galvą. Pirma – netrankyti galvos, antra – klausytis ramios muzikos, trečia – na, ką darysi, jei skauda, reikia tiesiog kaip nors tą dieną pragyventi“, – socialiniuose tinkluose žarstė patarimus žaibiškai išpopuliarėjęs panevėžietis. Staiga virtualioje erdvėje žvaigžde tapusį Justą Pečeliūną pakalbino ir LNK žurnalistė.

Naujas draudimas – Agnės Bilotaitės valdoma ministerija ketina drausti internete keiktis. Už keiksmažodį grėstų bauda iki 140 eurų.

„Viršūnė. Na, jei man išsprūs keiksmažodis, tai baudą mokėsiu? Kaip nesikeikti, jei priiminėjami tokie sprendimai? Dar, girdi, tegul uždraudžia akinius nuo saulės nešioti. Čia du pagrindiniai mano dalykai – akiniai ir keiksmažodžiai. Nu, dar šampė, bet gerai, kad jos dar neplanuoja uždrausti“, – parodijavo socialinių tinklų turinio kūrėjas Justas.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

– Ar lengva ta žvaigždės duona?

– Viskas gana greitai įvyko, dar nelabai susigaudau.

– Kaip greitai, per kiek laiko pavyko išpopuliarėti?

– „Tik Tok'e“ – bus trys mėnesiai, kai puikiai viskas sekasi. Instagrame visas tas augimas prasidėjo gal nuo lapkričio pabaigos – žaibiškai taip.

– Tūkstantis sekėjų – per dieną?

– Taip, kažkur vidurkis yra tūkstantis sekėjų per dieną. Dabar mažiau, bet pradžioje būdavo ir penki šimtai, o kartais – ir daugiau kaip du tūkstančiai sekėjų. Kažkaip taip ir keliauju po truputį į priekį.

– Kai grįžti į Panevėžį, ko gero, ramiai negali gatve praeiti – sekėjai užpuola ir prašo patarimų kokių nors?

– Įmanoma praeiti. Kadangi studijuoju, rečiau grįžtu į Panevėžį. Tiesa, dabar teliko baigti rašyti diplominį darbą ir jį apsiginti, tai esu čia dažnesnis svečias.

– Nuo ko viskas prasidėjo, kaip kilo tokia mintis?

– Visą laką norėjosi pamėginti daryti tai, ką dabar ir darau. Vis atidėliojau, kol vieną dieną supratau, kad nėra čia ko laukti. Užsikabinu už kokios nors idėjos, su kuria žmonės galėtų tapatintis, kad tema jiems būtų artima. Na, per kelias minutes įsijaučiu į savo personažą. Kažkaip viskas gaunasi savaime. Idėjų kyla, temas pasufleruoja ir gyvenimiškos situacijos, ir tai, kas vyksta aplinkui. Ir net mama jų pametėja. Pavyzdžiui, kartą negalėjau prisiskambinti ilgai mamai. Taip gimė mintis padaryti video siužetą apie tai, kai mama sūnui vis sako, kad skambteltų vėliau, nes vieną kartą ji kapuose, negali kalbėti, paskui – parduotuvėje prie kasos,  o dar vėliau – valgyti gamina… Taip susisiekti ir nepavyksta, nes ji galiausiai įsijungia lėktuvo režimą telefone, kad niekas netrukdytų... Mama neprieštaravo, kai pasakiau, kad truputį paironizuosiu.  Beje, jai patinka mano personažas.

Mama neprieštaravo, kai pasakiau, kad truputį paironizuosiu.  Beje, jai patinka mano personažas.

– Ką patartum tiems, kurie dar tik svajoja, norėtų tapti socialinių tinklų žvaigždėmis? Ar lengva?

– Nieko nėra lengva gyvenime. Na, jei prašytų patarimo, pasakyčiau, kad reikia daryti tai, ką tikrai nori, nes per prievartą nieko neišeis.

– Ar  įmanoma užsidirbti? Pinigų gauni?

– Aišku, tų pinigų reikia ir gauti galima. Pasipelnyti galima iš visko, iš ko tik sugebi. Toks mano gyvenimo šūkis.

– Ką manai apie savo bendraamžius, šių laikų jaunimą?

– Savotiškas. Kartais labai savo vietoje ir laiku, kartais, sakyčiau, gal per daug sau leidžia, bet ne, palikime tiesiog, kad yra labai savotiškas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Apie zvaigzdes

Apie zvaigzdes portretas
Geriau kaime zvaigzde nei Vilniuje niekuo.

Anonimas

Anonimas portretas
Vertybes? Ka cia svaigstat.. Zmogus su humoro kelia video, jei bambekliai esat apeikit o ne komentuokit. Zvaigzde ar ne zvaigzde koks skirtumas, zmones turintys humoro jausma supranta kad viskas juokais, o cia sukriose seni pirdos komentuoja apie "Lietuvos vertybes"..

'Žvaigžde'

'Žvaigžde' portretas
Tampi, kai atsiranda durnesniu uz durna,kuris buna protingesnis uz tikrus durnius.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių