Pereiti į pagrindinį turinį

"Paryžiaus katedroje" skambės naujų atlikėjų balsai

2009-02-26 09:00
"Paryžiaus katedroje" skambės naujų atlikėjų balsai
"Paryžiaus katedroje" skambės naujų atlikėjų balsai / Gedimino Bartuškos nuotr. Planai: dramatišką "Paryžiaus katedros" meilės istoriją galės išvysti visi norintys – miuziklas bus rodomas nuolat.

Per Kalėdas dramatiškos "Paryžiaus katedros" meilės istorijos nepamatę žiūrovai turi atkreipti dėmesį į "Forum Palace" klubo "balsas.lt" repertuarą. Nuo šiol miuziklas čia bus rodomas nuolat.

Ne tik praėjusių metų pabaigoje, bet ir užvakar ar vakar pamatyti "Paryžiaus katedros" suskubę žiūrovai kalbėjo, kad šio muziklo arijos tiesiog negali pabosti. Jų susižavėjimą bandė sukritikuoti keli žiūrovai, matę prancūzų ar rusų "Paryžiaus katedros" pastatymus ir pažėrę kritikos tautiečių versijai. Tačiau patriotiškai nusiteikę gerbėjai visus priekaištus miuziklui juokaudami vadino lietuvišku minimalizmu ar kaltino skylėtą biudžetą.

Per didžiąją premjerą "Utenos" pramogų arenoje "Paryžiaus katedros" arijas atliko ryškiausios mūsų šalies muzikos žvaigždės: Mantas Jankavičius, Asmik Grigorian, Vytautas Juozapaitis, Edmundas Seilius. O atnaujintame mažesniame miuziklo pastatyme juos pakeitė jauni, gabūs ir, matyt, kol kas mažiau nei minėtosios žvaigždės užimti šalies atlikėjai: Raimondas Baranauskas, Akvilė Garbenčiūtė, Ingrida Žiliūtė. "Forum Palace" scenoje taip pat pasirodė Lietuvos žiūrovams puikiai pažįstami dainininkai: Vaidotas Baumila, Jeronimas Milius, Česlovas Gabalis, Viktoras Malinauskas ir Egidijus Bavikinas. Numatoma, kad ateityje miuzikle vaidins Povilas Meškėla ir Deivis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų