Paskelbė, kada baigsis Kardashianų šeimos televizijos realybės šou

  • Teksto dydis:

Ilgamečio šeimos realybės šou „Gyvenimas su Kardašianais“ (Keeping up with the Kardashians) žiūrovai turės paieškoti kitų kanalų, kaip sekti garsiosios šeimos gyvenimą, televizijos šou žvaigždei Kim Kardashian (Kim Kardašian) antradienį pranešus, kad kitais metais šis projektas baigsis.

„Su prislėgtomis širdimis mes kaip šeima priėmėme sunkų sprendimą atsisveikinti su „Gyvenimu su Kardašianais“, – K. Kardashian parašė 188 mln. savo sekėjų socialiniame tinkle „Instagram“.

„Po 14 metų, 20 sezonų, šimtų serijų ir daugybės atskirų gretutinių laidų mes esame daugiau nei dėkingi visiems jums, žiūrėjusiems mus visus tuos metus – gerais ir blogais laikais, džiaugsme ir ašarose“, – rašė ji.

„Mūsų paskutinysis sezonas bus transliuojamas nuo 2021 metų pradžios“, – paskelbė verslininkė ir amerikeičių reperio Kanye Westo (Kanjės Vesto) sutuoktinė.

„Be „Gyvenimo su Kardašianais“ aš nebūčiau ten, kur šiandien esu, – pridūrė ji. – Šis šou padarė mus tais, kas mes esame, ir aš visada būsiu skolinga visiems, prisidėjusiems prie mūsų karjerų formavimo ir amžiams pakeitusiems mūsų gyvenimus.“

Šiuo pareiškimu taip pat pasidalino K. Kardashian motina bei vadybininkė Kris Jenner (Kris Džener). Jį pasirašė trys seserys – Kourtney (Kortni), Kim ir Khloe (Kloi) – jų motina, brolis Robas, netikros seserys Kendall (Kendal) ir Kylie Jennifer (Kaili Dženifer) bei Scottas Disickas (Skotas Disikas), trijų Kourtney vaikų tėvas.

Šeima nepaaiškino, kodėl nusprendė užbaigti populiarųjį šou.

Liepos 4-ąją amerikiečių reperis ir keturių Kim Kardashian vaikų tėvas K. Westas paskelbė, sieks JAV prezidento posto.

Keisti, paslaptingi, kartais nerišlūs jo komentarai socialiniame tinkle „Twitter“ ir per rinkimų kampanijos renginį privertė jo žmoną atvirai prabilti apie jo bipolinį sutrikimą bei paprašyti „užuojautos ir empatijos“.

Realybės šou „Gyvenimas su Kardašianais“ išgarsino visą šeimą, jos nuotraukas pradėjo spausdinti bulvariniai leidiniai, šeimos nariai susikrovė turtus iš sėkmingo verslo parfumerijos, makiažo srityse, mados pasaulyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių