Pereiti į pagrindinį turinį

Paskelbta „Galapagai 2017“ festivalio data

2016-12-05 12:07
LRT

Daugiatūkstantinę minią gerbėjų turintis muzikos ir pramogų festivalis „Galapagai 2017“ kitąmet vyks liepos 28-29 dienomis. Pernai ypač išaugęs renginys pasiūlė net aštuonias scenas, kuriose per dvi dienas pagrojo beveik šimtas populiariausių grupių, teigiama organizatorių pranešime spaudai.

„Galapagai 2016“ akimirka
„Galapagai 2016“ akimirka / V. Skaraičio/ BFL nuotr.

Festivalis „Galapagai“ išsiskiria ir gausybe aktyvių pramogų, viena jų – jau kelių metų tradicijas turinti rungčių serija „Galapagai Challenge“. Tai nėra vien tik pasilinksminimo oazė, – festivalyje gausu socialinių iniciatyvų, dėmesio augintiniams.

„Esame griežtai prieš narkotikus. Visada bendradarbiaujame su pareigūnais, leidžiame jiems rengti patikrinimus. Malonu tai, kad mūsų festivalyje jau kelis metus nebuvo užfiksuotas nei vienas svaiginimosi narkotikais atvejis. Taip pat draudžiame „Galapaguose“ vartoti stiprų alkoholį. Bet turime tiek pramogų ir tiek muzikos, kad niekam nebereikia kitų priemonių“, – sako organizatorius Algirdas Barniškis-Blėka.

Pirmadienį ir antradienį, gruodžio 5 ir 6 dienomis, prisiekę festivalio „Galapagai“ gerbėjai gali įsigyti bilietus už mažiausią kainą. Nuo trečiadienio bilietai brangs.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų