Pereiti į pagrindinį turinį

Paslaptingoje R. Zemeckio juostoje apie karo laikus – B. Pittas ir M. Cotillard

Įsibėgėjus Holivudo filmų režisieriaus, vieno žymiausių pasaulyje lietuvių kilmės žmonių Roberto Zemeckio naujausio filmo kūrimo darbams, pagaliau pasirodė pirmosios užkulisių nuotraukos. Žinių apie romantinį filmą, nukelsiantį žiūrovus į apie Antrojo pasaulinio karo metus, šykštima nuo pat pradžios.

Smalsumą kūrėjai pakurstė žinia apie tai, kad pagrindinį vaidmenį juostoje atliks vienas garsiausių Holivudo aktorių Bradas Pittas. Vėliau intrigą sustiprino naujiena, kad prie jo prisijungs ir vieną pagrindinių vaidmenų atliks prancūzų kino žvaigždė Marillon Cotillard. Paviešintose nuotraukoje jiedu ir matomi pasipuošę karo laikmečio stiliaus drabužiais. 

Kino pasaulio užkulisiuose šnabdama, kad B. Pittas ir M. Cotillard turėtų vaidinti samdomus žudikus, turinčius nužudyti Vokietijos ambasadorių, kurie vienas kitą pamilsta šios misijos Kasablankoje metu. Poros meilę vainikuoja vedybos, bet trokštamos laimės ir ramybės nėra – pasklinda žinia, kad jaunoji žmona – dviguba agentė, o ją pašalinti įpareigojamas pats sutuoktinis.  Ar istorija tikrai tokia, nei filmo kūrėjai, nei prodiuseriai nekomentuoja.

Filmo režisierius R. Zemeckis – „Oskaro“ laureatas, tokių filmų kaip „Forestas Gampas“, „Atgal į ateitį“, „Mirtis jai tinka“ ir kt. režisierius bei scenarijų autorius. Naujausios ir kruopščiai slepiamos jo juostos filmavimo darbai prasidėjo rudenį, o juostos premjera numatyta 2016 lapkričio 23 d. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų