Penkto vaiko besilaukiančios R. Ščiogolevaitės šeimoje – krizė: įsikišo policija

  • Teksto dydis:

Vos prieš mėnesį žiniasklaidoje pasirodžiusią žinią, kad dainininkės Rūtos Ščiogolevaitės ir Rolando Damijonaičio šeima laukia į pasaulį ateinančio penkto vaikelio, aptemdė kalbos apie porą ištikusią santykių krizę. Atlikėja net kelis kartus kreipėsi į policiją dėl namuose kilusių konfliktų, rašo portalas 15min.lt.

Kaip patvirtino pareigūnai, pirmasis iškvietimas gautas rugpjūčio 8 d. – tąkart R. Ščiogolevaitė kreipėsi į policiją, kai sutuoktinis jos neįleido į namus, skelbia portalas 15min.lt.

Tik moterys yra aukos, vargšės, o vyrai „tvorų“ gadintojai, moterų išnaudotojai.

Pasak policijos atstovų, po kelių dienų į policiją kreipėsi R. Damijonaitis – vyras tikino, kad namuose yra užsidaręs su dviem poros vaikais, o R. Ščiogolevaitė su savo mama bando laužtis į vidų.

Pasklido kalbų ir apie sutuoktinių šeimoje patiriamą psichologinį smurtą, rašo 15min.lt.

Įvairių minčių kelia ir socialinio tinklo „Facebook“ R. Damijonaičio paskyroje paskelbti įrašai. „Viskas gyvenime yra tik neatleistinos nuodėmės. Ypač tos, kurias padaro vyrai. Tai išvis, jergau jergau, kaip baisu. Tik moterys yra aukos, vargšės, o vyrai „tvorų“ gadintojai, moterų išnaudotojai. Jei jūs (moterys) tiek nevestumėte iš kantrybės, kartais net specialiai provokuodamos, o daugiau palaikytumėte mus – savo vyrus, kurie: stengiasi, dirba, išlaiko šeimą, padeda su vaikais, dirba sunkius buities darbus, mažai miega, o kitą rytą vėl viskas iš pradžių.

Kaip gaila, kad toks didžiulis kiekis žmonių neišsaugo santuokų.

Pas kitas neina, negeria, nelošia, neskriaudžia jūsų. Tai mažiau būtų nesąmonių, pykčių ir skyrybų šiais laikais. Anksčiau moterys knygas skaitydavo, kai nėščios būdavo ir vaikus migdydavo, o dabar tik įlendi į feisbuką, žiū ir psichologijos, ir pediatrijos (skiepijimo) mokslus gali baigti per 3 savaites. Kam tie dundukai gydytojai mokosi 10 metų univere??? Ir iškart galima psichikos sutrikimus pradėt nustatinėt aplinkiniams“, – mintimis dalijosi vyras.

Prie minėto įrašo R. Damijonaitis pridėjo ir kelias išraiškingas grotažymes: #visivyraikiaules, #neraliuotigyvuliai.

Tačiau tai – ne vienintelis vyro įrašas, pakurstęs kalbas apie porą ištikusią santykių krizę. R. Damijonaitis pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame kunigas Ričardas Doveika kalba apie santuoką ir santykius. R. Damijonaitis liejo skausmą apie tai, kad šiais laikais daugelis nesaugo šeimos ir santykių. „Kaip gaila, kad toks didžiulis kiekis žmonių neišsaugo santuokų, kunigas labai teisingai viską susakė. Saugokime vienas kitą“, – rašė vyras.

R. Damijonaitis kalbas apie santykius ištikusią krizę kursto ir kitais įrašais. „Kiekviena save gerbianti moteris turi batelius, kurie jai spaudžia, suknelę, į kurią ji netelpa, lūpdažį, kuris, jai netinka ir vyrą, kuris sugadino jai gyvenimą“, – dviprasmiškas mintis dėstė vyras.

Portalas kauno.diena.lt primena, kad R. Ščiogolevaitė ir R. Damijonaitis šiuo metu augina keturias atžalas – Adomą, Aroną, Agnarą ir dukrą Anabelę. Vyriausiojo sūnaus Adomo dainininkė susilaukė su šokėju Deividu Meškausku.

Pora susituokė 2013 metų birželį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tai ar jau Rūta nemoka skaičiyoti

Tai ar jau Rūta nemoka skaičiyoti portretas
savo vaikų, ar žurnalistai "grybauja", - vis rašė, kad laukiasi 5 - o vaikelio, o db augina - 4, tai kur dar vieną nudaigojo,

mama

mama portretas
kas su šita moterimi darosi??? gal ji nežino, kodėl ŠEIMOJE atsiranda vaikai? arba apsaugos priemonių trūkumas ... neįtikėtina. Kodėl tie mažiuliai turės visą likusį gyvenimą kentėti dėl motinos problemų?? Pirmiausiai reikėtų susitvarkyti su savo varžteliais galvoje, o po to paleisti į gyvenimą vaikelius

maria

maria portretas
KAIP ATSIRADO MANO VYKDYTOJO GRĮŽDAMAS PAGAL REALIĄ IR VEIKSMINGĄ SPRENDIMĄ NUO DR Sunny maniau, kad daugiau jo nematysiu, kol nesutikau ponios, vardu Maria, kuri papasakojo apie burtininką, vadinamą Dr.Sunny, ji man davė savo el. pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį. Aš susisiekiau su juo ir jis patikino, kad per 48 valandas mano vyras grįš pas mane, per mažiau nei 48 valandas mano vyras grįžo prašydamas atleidimo sakydamas, kad tai velnių darbas, todėl iki šiol stebiuosi šiuo stebuklu, negalėjau įsivaizduoti, bet kai tik burtas buvo liejamas, aš pastojau ir pagimdžiau savo trečiąjį vaiką. Jei jums reikia pagalbos iš jo, galite susisiekti su juo el. paštu: drsunnydsolution1@gmail.com Arba „WhatsApp“ arba paskambinkite jam dabar: +2349030731985 Dr.Sunny taip pat gydo: 1. ŽIV / AIDS 2. HERPES 1/2 3. VĖŽYS 4. ALS (Lou Gehrig liga) 5. Hepatitas B? 6.Jei norite pastoti
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių