Pereiti į pagrindinį turinį

Pirmąjį V.Adamkaus klyksmą girdėjusiai ligoninei – 100

2008-11-22 09:00

Susitiko: festivalio „Operetė Kauno pilyje“ koordinatorė Laimutė Kuzmickaitė-Milašienė su greičiausiai būsimuoju žemės ūkio ministru Kazimieru Starkevičiumi.
Sveikintojai: „Pūko“ televizijos ir radijo stoties savininkas Kęstutis Pūkas su penktąja žmona Lina.
Akivaizdu: Fausta ir Juozas Skirmantas Paukščiai spinduliavo šventine nuotaika.
Tortas: pokylio akcentas buvo su visais jubiliejaus ženklais.
Evaldo Butkevičiaus nuotr.

Seniausiai šalies gydymo įstaigai – Kauno Raudonojo Kryžiaus ligoninei švenčiant 100 metų sukaktį išsirikiavo tiek sveikintojų, kad ligoninės direktorius Juozas Skirmantas Paukštys vos spėjo priiminėti gėles.

Tarp tų, kurie ligoninei tarė ačiū, buvo ir Prezidentas Valdas Adamkus. Prieš 82 metus Kauno Raudonojo Kryžiaus ligoninėje jis išvydo šį pasaulį. V.Adamkus atsiuntė nuotaikingą sveikinimą.

Iškilmės vyko Kauno filharmonijoje, Johano Štrauso valsus grojo Kauno simfoninis orkestras, dirigavo Modestas Pitrėnas. Vaišes per pusšimtį narių turinčiam ligoninės kolektyvui ir atėjusiems su jubiliejumi pasveikinti svečiams surengė rėmėjai – daugiausiai medicininės įrangos ir farmacijos bendrovės.

Linkėjimų 100–metį švenčiančios Raudonojo Kryžiaus ligoninės kolektyvas sulaukė įvairių – ir šmaikščių, ir pakilių, ir linkinčių atsilaikyti puolamiems, kaip kažkada ligoninė atsilaikė prieš karus ir potvynius.

„Daktare, ar prisimenate, kaip gipsavote man koją?“ – girdėjosi tarp tostų, keliamų už Lietuvos traumatologijos lopšiu vadinamos įstaigos ateitį.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų