Pereiti į pagrindinį turinį

Plastinės operacijos: labiau pavyko O. Pikul-Jasaitienei ar I. Starošaitei?

2018-01-03 15:39
DMN inf.

Kurios žinomos moters plastinė operacija labiau pavyko – Oksanos Pikul-Jasaitienės krūtinės padidinimas ar Irenos Starošaitės krūtinės mažinimas?

Oksana Pikul–Jasaitienė (kairėje) ir Irena Starošaitė Oksana Pikul–Jasaitienė (kairėje) ir Irena Starošaitė Oksana Pikul–Jasaitienė (kairėje) ir Irena Starošaitė Oksana Pikul–Jasaitienė (kairėje) ir Irena Starošaitė Oksana Pikul–Jasaitienė (kairėje) ir Irena Starošaitė Oksana Pikul–Jasaitienė (kairėje) ir Irena Starošaitė Oksana Pikul–Jasaitienė (kairėje) ir Irena Starošaitė Oksana Pikul–Jasaitienė (kairėje) ir Irena Starošaitė Oksana Pikul–Jasaitienė (kairėje) ir Irena Starošaitė Oksana Pikul–Jasaitienė (kairėje) ir Irena Starošaitė Oksana Pikul–Jasaitienė (kairėje) ir Irena Starošaitė Oksana Pikul–Jasaitienė (kairėje) ir Irena Starošaitė Oksana Pikul–Jasaitienė (kairėje) ir Irena Starošaitė Oksana Pikul–Jasaitienė (kairėje) ir Irena Starošaitė Oksana Pikul–Jasaitienė (kairėje) ir Irena Starošaitė Oksana Pikul–Jasaitienė (kairėje) ir Irena Starošaitė Oksana Pikul–Jasaitienė (kairėje) ir Irena Starošaitė Oksana Pikul–Jasaitienė (kairėje) ir Irena Starošaitė Oksana Pikul–Jasaitienė (kairėje) ir Irena Starošaitė Oksana Pikul–Jasaitienė (kairėje) ir Irena Starošaitė Oksana Pikul–Jasaitienė (kairėje) ir Irena Starošaitė Oksana Pikul–Jasaitienė (kairėje) ir Irena Starošaitė Oksana Pikul–Jasaitienė (kairėje) ir Irena Starošaitė Oksana Pikul–Jasaitienė (kairėje) ir Irena Starošaitė Oksana Pikul–Jasaitienė (kairėje) ir Irena Starošaitė Oksana Pikul–Jasaitienė (kairėje) ir Irena Starošaitė Oksana Pikul–Jasaitienė (kairėje) ir Irena Starošaitė Oksana Pikul–Jasaitienė (kairėje) ir Irena Starošaitė Oksana Pikul–Jasaitienė (kairėje) ir Irena Starošaitė Oksana Pikul–Jasaitienė (kairėje) ir Irena Starošaitė Oksana Pikul–Jasaitienė (kairėje) ir Irena Starošaitė Oksana Pikul–Jasaitienė (kairėje) ir Irena Starošaitė Oksana Pikul–Jasaitienė (kairėje) ir Irena Starošaitė Oksana Pikul–Jasaitienė (kairėje) ir Irena Starošaitė Oksana Pikul–Jasaitienė (kairėje) ir Irena Starošaitė Oksana Pikul–Jasaitienė (kairėje) ir Irena Starošaitė Oksana Pikul–Jasaitienė (kairėje) ir Irena Starošaitė

Toks klausimas nuskambės šį trečiadienio vakarą 20.30 val. LNK laidoje „Moterys prieš vyrus“. „Mes galim padaryti trumpą apklausą – geriau mažiau ar daugiau? Bet man atrodo atsakymas aiškus“, – svarstys žaidimo „Vienas iš dviejų“ klausimą išgirdusi LNK orų mergaitė Karolina Liukaitytė.

Garsių moterų komanda privalės į klausimą atsakyti taip pat, kaip tai padarė dauguma šimto gatvėje apklaustų vyrų. „Padidinti visada geriau, nei su mažinti. Taip, Jonai?“, – priešininkų komandos kapitono klaus laidos vedėja Nijolė Pareigytė-Rukaitienė. „Aš jūsų priešininkas. Pasirinkite pačios, mergaitės“, – provokacijai nepasiduos „radistas“ Jonas Nainys. Visgi, moterys vieningai nuspręs, kad vyrai turėjo pasirinkti O. Pikul–Jasaitienės variantą.

Šio vakaro laidoje „Moterys prieš vyrus“ susikaus dvi garsių žmonių komandos. Vyrams atstovaus grupės „Pikaso“ nariai – radijo laidų vedėjas Haroldas Šklėrius, muzikos prodiuseris Valdas Kabutavičius-Baku ir dainininkas Rokas Laureckis. Moterų komandoje – laidų vedėja Indrė Stonkuvienė, orų pranešėja K. Liukaitytė ir R. Laureckio mylimoji, Lietuvos dailiojo čiuožimo vicečempionė Aida Rybalko.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų