Pereiti į pagrindinį turinį

Plinta klipas, kaip A. Valinskas keikia pretendentę į savo vairuotojas

Pramogų pasaulio veteranas Arūnas Valinskas, neseniai paskelbęs, kad ieško asmeninės vairuotojos, nejuokavo. Tokiam darbui pasiryžusių ilgakojų gražuolių netrūko. Visgi viena jų potencialų savo „bosą“ nuvežė tiesiai... į medį.

Internete išplito 17 sekundžių vaizdo klipas, kuriame matyti, kad jauna mergina nesuvaldė automobilio „Fiat“ ir atsitrenkė į medį. Šalia jos užfiksuotas pats A. Valinskas. Tiesa, jei užkluptas automobilyje su jauna mergina pamiškėje vyras galėtų pažerti juokelių, tai užkluptas su mergina sudaužytame automobilyje, A. Valinskas tegalėjo berti necenzūrinius žodžius. Tarp jų įsiterpė vienas kitas merginos atsiprašinėjimas.

Portalas primena, kad A. Valinskas pavasarį sučiuptas prie vairo neblaivus, dėl ko neteko vairuotojo pažymėjimo. TV projektų vedėjui, ir dar vasarą, tai reiškia ir didelius nepatogumus, mat jau netrukus TV3 televizijoje prasidės jo diriguojamas projektas „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“. Jo gyvenimas virs dviejuose greitkelyje Kaunas-Klaipėda įsikūrusiuose baruose, taigi pėsčias iki darbo nenupėdinsi, o sava žmona, matyt, auklėjimo tikslais vežioti vyrą atsisakė. Kitos išeities ir neliko – tik susirasti asmeninę vairuotoją. 

Tad A. Valinskas gegužės pradžioje savo „Facebook“ paskyroje paskelbė, kad ieško vairuotojos. „Artėja nuotykių pilna vasara, iškart po Joninių autostradoje Kaunas-Klaipėda atsidaro „Du barai“, o aš net neturiu kaip į juos nuvykti. Inga vežioti atsisako, tai ieškau moters, turinčios B kategorijos vairuotojo pažymėjimą“, – rašė A. Valinskas. Jo kelti reikalavimai vairuotojai: žavesys, grožis ir kerinti šypsena, ilgos kojos, kad lengviau pasiektų gazo pedalą, pageidautina, blondinė, bet tiks ir kitokios garbanos, jei liežuvis aštrus, geras humoro jausmas, nes juoktis iš „boso“ juokelių – privaloma

Dėl šio skelbimo A. Valinskas užsitraukė Lygių galimybių kontrolieriaus tarnybos nemalonę. „Lygių galimybių įstatymai neturi humoro jausmo“, - tai pareiškusi tarnyba pradėjo tyrimą dėl A. Valinsko galimai diskriminuojančio lyties pagrindu darbo skelbimo.

Kaip manote jūs: plintantis klipas – tikra, atsitiktinai nufilmuota A. Valinsko vairuotojos atrankos akimirka ar surežisuotas filmukas – TV3 šou reklama?

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų