Pereiti į pagrindinį turinį

Po atkaklios kovos paaiškėjo „Žvaigždžių duetų“ nugalėtojai

2017-01-29 21:31
DMN inf.

Sekmadienį LNK eteryje nugriaudėjo grandiozinis muzikinio projekto „Žvaigždžių duetai“ superfinalas.

Atkaklią kovą sudarė du raundai: laidą pradėjo keturios poros, tačiau, transliacijos metu sustabdžius balsavimą, projektą turėjo palikti mažiausiai žiūrovų balsų sulaukusi pora. Paaiškėjo, kad ketvirtoje vietoje atsidūrė Indrė Stonkuvienė ir Donatas Čižauskas, tad duetui teko atsisveikinti su tolesne kova.

Toliau superfinalą tęsė trys duetai – Irena Starošaitė ir Linas Lapėnas, Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir Ištvanas Kvik bei Liepa Norkevičienė ir Simonas Storpirštis.

Po atkaklios kovos paaiškėjo, kad daugiausiai žiūrovų palaikymo sulaukė ir devintojo sezono nugalėtojais tapo L. Norkevičienė ir S. Storpirštis. Antroje vietoje liko R. E. Mazurevičiūtė, o trečiąją vietą užėmė I. Starošaitė ir L.Lapėnas. Poros pasidalino 10 tūkst. eurų prizinį fondą.

Nors „Žvaigždžių duetų“ devintasis sezonas ir pasibaigė, tačiau žiūrovų pamiltas vedėjų duetas – Inga Jankauskaitė ir Mantas Stonkus – toliau tęs darbą naujame LNK superšou „Mes – vieno kraujo“. Naujasis projektas LNK eteryje startuos jau vasario 12 d. ir kvies žiūrovus prie televizijos ekranų kiekvieną sekmadienį 19:30 val.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų