Pereiti į pagrindinį turinį

Po gimdymo mirė E. Venskutonio žmona: renginių organizatorius prašo tik vieno

2019-05-21 08:40

Renginių vedėjo Evaldo Venskutonio šeimoje – skaudi netektis. Netrukus po gimdymo mirė žinomo vyro žmona Julija. Renginių vedėjas liko su trimis berniukais ant rankų.

Evaldas Venskutonis su sūnimis Evaldas Venskutonis su sūnimis

„Likau vienintelis šeimos maitintojas“, – sako  naujagimio, 7-erių ir 9-erių metų berniukų tėtis. Renginių vedėjo žmona ir trijų berniukų mama Julija amžinybėn iškeliavo praėjusią savaitę. Pagimdžius trečią atžalą moteriai kilo komplikacijos.

Vyras neslepia, kad pastarosiomis dienomis plūstant užuojautoms, iš pradžių jis nerado atsakymo į dažnai girdimą klausimą „kuo galime padėti tavo šeimai?“. Dabar vyras atviras – skausmą jis norėtų malšinti didesniu darbo krūviu.

„Man stipriai padėsite, jei užversite renginiais. Rekomenduokite mane įmonėms ir privatiems asmenims organizuoti jų šventes arba tiesiog pravesti jų renginius. Dabar man kaip niekad reikia kuo daugiau įtemptai dirbti, kažką veikti, kad nebūtų laiko nerti į apmąstymus bei prisiminimus...Turiu pasirūpinti savo likusia šeima – mano dviem berniukais ir naujagimiu“, – sunkią akimirką sprendimo ieško vyras. 

E. Venskutonis iškart dėkoja visiems, kurie neliks abejingi ir išties pagalbos ranką. 

Norintys pagelbėti renginių organizatoriui gali kreiptis į E. Venskutonį elektroniniu paštu ar feisbuke – [email protected] bei www.facebook.com/vedejasevaldas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų