Po Keksiuko kauke slėpėsi žinomas aktorius: jaučiausi kaip paskutinis nusikaltėlis!

„Ar juokinga buvo, nežinau, bet buvo labai smagu ir linksma! Dabar matau save be to kremo ant galvos ir dar juokingiau darosi. O jeigu atvirai – tai buvo labai smagu, kai nepažino, kai neįtarė. Paskui jau buvo faina, kai įtarė, bet abejojo, nes įdėjau tikrai daug pastangų, kad sumėtyčiau pėdas“, – sekmadienio vakarą vos nulipęs nuo LNK „Kaukių“ scenos, sakė žinomas aktorius, choreografas ir atlikėjas Gytis Ivanauskas, slėpęsis po Keksiuko kauke.

Pasibaigus šou į užkulisius savo draugo pasveikinti atskubėjo komisijos narė Toma Vaškevičiūtė: „Keksiuk, tu mano Keksiuk, man yra tokia privilegija turėti tave savo gyvenime ir tu kaip Keksiukas mano širdį absoliučiai pavergei, apgavai mane! Aš galvojau, kad ir kojos per storos, ir nuolat man melavai! Tu šitą kostiumą išnešei į kitą lygį!“ – pagyrų savo kolegai negailėjo ji.

Žinomas vyras atvirai prisipažino, kad daugelis yra įpratę, jog aktoriai eidami į sceną nejaučia jaudulio: „Man visi sako – tu aktorius, tu gi scenos nebijai! Žinokite, aš kiekvieną kartą lipdamas į sceną, į bet kokią sceną, labai jaudinuosi. Man atrodo, kad jeigu tu nesijaudini, tai tau tada nerūpi tai, ką darai. Ir, pamenate, pirmoje laidoje tos mano kojelės labai drebėjo? Tai, žinokite, buvo nesuvaidinta! Tiesiog per trumpos kelnės dar labiau padidino tą efektą!“

Gytis atvirai sako, kad nors dažnai savo profesijoje tenka slėpti savo tikrąjį veidą ir įsijausti į įvairius personažus, ši patirtis buvo visai kitokia: „Buvo labai keista, nes visų pirma aš labai nemėgstu melagių. O didžioji komisijos dalis yra mano labai geri draugai ir dabar atsidūriau tokioje pozicijoje, jog turėjau jiems meluoti tiesiai į akis. Aš nesu melagis, aš tiesiog nemoku to daryti, bet tokios žaidimo taisyklės, tiesa? Taigi, dalyvaudamas čia sužinojau, kad net aš galiu meluoti! Dar vienas dalykas, ką man davė šis šou, kad, pasirodo, jog buvau pasiilgęs tokių linksmų dalykų savo gyvenime. Aš nesakau, kad dabar gyvenu liūdnai, bet norėjosi pašėlioti! O su tuo visu slaptumu tai jaučiausi, kaip paskutinis nusikaltėlis arba kažkoks labai ypatingas žmogus! Noriu labai padėkoti visai komandai už tokį nuoširdų rūpestį“, – sakė jis.

Paklausus, kaip pats apibūdintų visą devynių savaičių kelionę projekte, G. Ivanauskas iškėlė nykščius į viršų ir likusiems dalyviams palinkėjo mokėti gerai meluoti.

Šou „Kaukės“ – sekmadieniais,19.30 val., per LNK



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kiesa

Kiesa  portretas
Gyvūnų skriaudikus toleruoja lnk žemas lygis

to Edis

to Edis portretas
realEI, pasistenkkkkkkkkti-žinai kas rašo,ne Edis,o Ivanas

Edis

Edis portretas
Nors nerašytumėt,klounai jūs klounai.Realei užknisote su savo kaukėm,dar sekmadienio vakare.Tiek nuvažiuoti,reikia pasistenkti.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių