Pereiti į pagrindinį turinį

Po kelionės Tailande M. Vygantas skiria dainą mylimajai

2017-12-19 14:46
DMN inf.

Iš Pietryčių Azijos neseniai grįžęs dainininkas Mantas Vygantas savo gerbėjams, mylintiems ir mylimiems žmonėms pristato naują dainą „Pasiilgau tavęs“. Meile pulsuojantį kūrinį pirmiausiai jis skiria kartu su juo Tailande viešėjusiai mylimajai – dainininkei Jolantai Naruševičiūtei.

„Pasiilgau tavęs“ papildys naujai rengiamo ir kitais metais dienos šviesą išvysiančio M.Vyganto albumo kolekciją: iš viso jame bus dvylika kūrinių, kurių dauguma – apie meilę.

Mūsų kasdienybę atspindinti daina „Pasiilgau tavęs“, įsitikinęs kalėdiniams koncertams rytų Londone besirengiantis D.Britanijoje gyvenantis M.Vygantas, pirmiausiai skirta mylinčioms širdims.

„Mes skubame, galvojame apie darbą, veiklą, kasdienius rūpesčius, parduotuvę, po to vėlai lekiame į namus ir nejausdami įsisukame į mus pasiglemžiančią ir išsunkiančią rutiną, – prisipažino M.Vygantas. – Mums klaidingai atrodo, kad tai – svarbiausia. Todėl neretai per tai pamirštame pačius brangiausius žmones – šeimą, mylimuosius, savo antrąsias puses.“

Bet meilė – svarbiausia mūsų gyvenime, ji nugali visas negandas, nesėkmes, nelaimes, įsitikinęs dainininkas, svajojantis aplink matyti laimingus, besišypsančius ir mylinčius žmones.

Artėjančių šv. Kalėdų proga kelionę į Tailandą dovanojęs, o dabar dainą „Pasiilgau tavęs“ mylimajai ir kolegei J.Naruševičiūtei skiriantis Mantas, visus ragina šypsotis ir prabudus ryte, dieną ar grįžus vakare, mylimiesiems tarti jo dainos žodžius: „Aš kasdien iš naujo tave vis pamilstu, kai tavęs nebėra – vietoje nenurimstu. Nors žinau, kad kelioms valandoms išsiskyrėme, tu žinok, kad tavęs vis laukiu ir myliu.“

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų