Pereiti į pagrindinį turinį

Po pirmųjų vestuvių metinių – žinia apie dainininkės Mios skyrybas

Yra, kaip yra – prieš mėnesį paminėjusi pirmąsias vestuvių metines šiandien dainininkė Vilija Pilibaitytė-Mia paskelbė, kad nebėra įsipareigojusi.

Kalbos apie jos ir verslininko Nerijaus Antanavičiaus santuoką purtančią krizę pastaruoju metu aidėjo vis garsiau. Vos prieš porą savaičių apskriejo žinia apie incidentą Palangoje – kol Mia ruošėsi koncertui, jos sutuoktinis įsivėlė į muštynėmis pasibaigusį konfliktą su vieno klubo lankytojais. Vyrui net teko siūti žaizdą.

Gerokai nemalonesnė nei šis pasiautėjimas klube dainininkei turėjo būti „geranoriška“ poilsiautojų informacija, kad N. Antanavičius esą viešai flirtavo ir priekabiavo prie kitų moterų. Nepaisant audringo periodo, porą visgi buvo galima pastebėti jaukiai šeimyniškai vaikštinėjančią kartu.

Mios feisbuko statuso pokytis iš „ištekėjusios“ į „neįsipareigojusią“ jos sekėjų sutiktas įvairiausiais komentarais. Vieni vaizdžiai reiškė nuostabą, kiti dar kartą suklydusią moterį užjautė, treti džiaugėsi gavę „šansą“. „Yra tų vyrų“, „Viskas tik į gera“, „Kam toks vyras reikalingas, Palangos grindinių nuvalkiotas“, „Neleisk niekam tavęs pakeisti“ – kiti dainininkę drąsino. Tiesa, atsirado ir patarėjų, siūlančių nurimti ir padirbėti su savimi, kaip ir abejojančių poros santuokos griūtimi. Esą, kartą pokšto jau būta – prieš pusmetį Mios paskyroje pasismagino jos sutuoktinis – paskelbė neva džiaugsmingą naujieną apie laukiamą dukrytę.

Kaip yra iš tiesų, paaiškėti, matyt, netruks. 

Miai tai būtų antroji žlugusi santuoka. Pirmąkart ji ištekėjo septyniolikos – su aštuoneriais metais vyresniu vyru Edgaru Macnoriumi ji susilaukė sūnaus. N. Antanavičiui ši santuoka – pirmoji, tačiau su ankstesne gyvenimo drauge jis turi dvi atžalas. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų