Po šėtoniškų F. Kirkorovo šokių ant kryžiaus – problemų virtinė: įsiuto ir musulmonai

  • Teksto dydis:

Filipas Kirkorovas norėjo surengti nepamirštamą savo gimtadienio šou, ir jam tai pavyko. Jo šėtoniški šokiai ant kryžiaus per dainą „Marija Magdalena“ sukėlė tikrą skandalą. Dainininkas buvo apkaltintas įžeidęs tikinčiuosius. Pastarieji prieš dainininką parašė pareiškimą ir net rinko parašus peticijai atimti iš jo Rusijos liaudies artisto vardą, praneša stars.segodnya.ua.

Po neapykantos bangos F. Kirkorovas bandė teisintis. Anot jo, viskas, kas vyko scenoje, buvo pramanyta istorija, kuria nesiekiama įžeisti jokios religijos.

Tačiau akivaizdu, kad Rusijos visuomenė jo atsiprašymo nepriėmė.

Kaip rašoma „Telegram“, dabar ant F. Kirkorovo supyko musulmonai. Jie reikalauja iš valdžios uždrausti jo koncertus visame Kaukaze, esą „negalima įžeidinėti brolių krikščionių“.

Netrukus po skandalo vieno iš politinių judėjimų lyderis Saipudinas Gučigovas pareiškė, kad musulmonai gins brolius stačiatikius.

„Mus tiesiog erzina, kai tyčiojamasi iš tikinčiųjų jausmų. Tai daro ne tik F. Kirkorovas. Tai jau tapo įprasta mūsų šou versle“, – sakė S. Gučigovas.

Primename, kad gegužės 10 d. „Eurovizijoje“ F. Kirkorovas gavo specialų kvietimą konkursą stebėti iš VIP ložės. 

 


NAUJAUSI KOMENTARAI

Kirkorovas yra armėnas

Kirkorovas yra armėnas  portretas
Senelis, tėvas buvo Krikorian, tik pavardę pasikeitė,šūžiai, laikantys jį bulgaru, gal biografiją pasiskaitykit. Kad gimė Varnoj - nieko nereiškia. Įdomesnė dalis kad jis ir krapų ir cigonų (moldavų) liaudies artistas.

to pastebėjimas

to pastebėjimas portretas
dar vienas išako pimpis Bibline tema postrigauja. Plūge litvine, Biblijoje tik vienoje vietoje minimas šėtonas - Jobo knygoje. Ir yra nuolankus dievo tarnas. Jei kas bezdės kad dar kažkur minimas Liucipierius - asilėlių pimpalėliai, tai klastotė. Lotyniškai Lucifer yra Rytinė Žvaiždė . Taip buvo kreipiamasi į Babilono karalių.

to ateizmo išauklėtas

to ateizmo išauklėtas portretas
žmogus, turintis smegenų, visada pasieško kiekvieno reiškinio ištakų. Taip turėtų perskaityti Bibliją nuo pradžios - senojo testamento. O ne tikėti kunigų - vaikų tvirkintojų baikėm. Ir turinčiam smegenų atsivertų visai kitas tikėjimo tiesų - tiksliau melų - pasaulis.Kelkit ranką, tikintieji, kas Bibliją įdėmiai perskaitė. Per savo gyvenimą nesutikau tokio nė vieno. Taigi jūs kaip girti automobilio vairuotojai eismo taisyklių gyvenime nematę.
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių