Po tylos – vieša V. Siegel žinutė: supratau, kad buvau apgauta

  • Teksto dydis:

Šeštadienio vakarą savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje komentarą apie įvykusį konfliktą paskelbė Viktorija Siegel-Suodaitė.

„Bandau susiimti. Stengiuosi kiek galiu, bet nepavyksta. Aš bijau. Bijau visko. Prabust, eit miegot, išeit į lauką. Tas antradienis – juodžiausia diena mano gyvenime.

Meilė virto skausmo upe, o aš supratau, kad buvau apgauta, nes tikėjau žmogum, kuris ne tik to nevertas, bet jam viskas buvo tik žaidimas. Kaip ir dabar, viešai prieš kameras, žiniasklaidą, visus. Lygiai toks, kokiame buvau įvelta ir aš tiek metų. Jei ne mano vaikai – to tikrai neatlaikyčiau ir jis tai žino, tuo naudojasi. Skausmas, kuris liko, man jau darosi nebepakeliamas, jo nelinkėčiau niekam. Tai labai baisu, bet pasirodo jam – tai džiaugsmą kelia.

Bandau susiimti. Stengiuosi kiek galiu, bet nepavyksta.

Ne bet kam tai malonu, o būtent tam, kurį mylėjau visa savo širdimi. Ir tai dar ne dugnas. Paleistas iš policijos, jis ne tik atsiprašyti nepabandė ar vaiką aplankyti, kaip teigia, o per savo atstovus paprašė… mano dovanoto jam „Zegna“ kostiumo! „Zegna“ – pirmas ir svarbiausias daiktas, kurio jam reikėjo! Aš pati negalėjau tuo patikėti, mano teisininkai irgi. Parašėm raštą, ar tikrai to reikia? Bet spėkit ką gavome oficialiai – nebe kostiumas, o mažius, tapo jo tikslu“, – rašė nuomonės formuotoja.

Trečiadienio pavakarę Vilniaus apylinkės prokuratūra išplatino pranešimą spaudai, kuriame rašoma, kad šiam ikiteisminiam tyrimui dėl, kaip įtariama, fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo šeimos nariui vadovauja Vilniaus apylinkės prokuratūros prokuroras.

Šiuo metu atliekami būtini tyrimui veiksmai, renkami reikšmingi duomenys, siekiant išsiaiškinti įvykio aplinkybes.

Įtarimai dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo šeimos nariui pareikšti galimai smurtavusiam vyrui. Jis po apklausos iš areštinės buvo paleistas. Vilniaus regiono apylinkės teismo Vilniaus rajono rūmai tenkino prokuroro prašymą ir įtariamajam skyrė kardomąją priemonę – įpareigojimą du mėnesius gyventi atskirai nuo nukentėjusiosios V. Siegel-Suodaitės.

Priminsime, kad policija pranešė, jog  antradienį apie 21.49 val. gautas pranešimas apie tai, kad  Vilniaus rajone, Geležų kaime, vyko konfliktas. Į įvykio vietą atvyko pareigūnai ir medikai. Teigta, kad per konfliktą namuose vyras, gimęs 1990 metais, smurtavo prieš moterį, gimusią 1994 metais.

L. Suodaitis iš areštinės buvo paleistas trečiadienį po pietų. Iš jos išėjęs jis  savo kaltę griežtai neigė.

„Noriu pasakyti, kad savo žmonos nesu gyvenime ranka lietęs. Sau nesu leidęs jai net šiurkštesnio žodžio pasakyti. Gaila, kad mūsų šeima pateko į tokią situaciją, labai gaila vaikų, kurių pasiilgau. Anksčiau su žmona turėdavome išradingesnių būdų jūsų dėmesiui gauti“, – žurnalistams šalia areštinės trečiadienį pasakojo pasakojo L. Suodaitis.


Šiame straipsnyje: Viktorija SiegelLaurynas Suodaitiskonfliktasmeilėpagalba moterims

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vm

Vm portretas
Kaip jie atsibodo, zvaigzdes matai

Aldona

Aldona portretas
Žinau kas jiems gali padėti. Reikia iškviesti laidą TV pagalba! Kodėl rodo tik visokius kaimukus. Čia problemos tos pačios tik publika kita. Tegu pliekiasi viešai ir gelbėtojai padės išspręsti jų problemas.

Oi hytra

Oi hytra portretas
Ruskaitė. Oi hytra_ gudri.
VISI KOMENTARAI 148

Galerijos

Daugiau straipsnių