Po vyro išdavystės – kardinalūs išvaizdos pokyčiai: Daiva atsikratė 90 kilogramų

  • Teksto dydis:

Šį vakarą, 19.30 val., LNK laidoje „KK2 penktadienis“ – visuomet aktualūs svorio reikalai bei tobulų figūrų paslaptys.

Raseiniškė Daiva Ragaliauskienė papasakos išties neeilinę savo istoriją: ištekėjusi 20-ties ji gyveno laimingą ir visa kuo aprūpintą šeimyninį gyvenimą. Vyras ją mylėjo, jiedu gerai sutarė. Taigi žinia, kad jis turi kitą, smogė kaip perkūnas iš giedro dangaus. Maža to, paaiškėjo, kad vyras Daivą išdavė su geriausia jos drauge, kaimyne. Šios naujienos Daivai sukėlė tokį šoką, kad ji nenorėjo nei valgyti, nei gyventi. Moteris prisipažįsta: į svorį ji niekada nekreipdavusi dėmesio, nes vyras visada gyrė, jog yra labai graži. Tiesa, ji svėrė tiek, kiek „nė svarstyklės nerodė, o tai reiškia daugiau nei 180“. Vis tik po sutuoktinio staigmenos Daiva nusprendė, jog ji kardinaliai pasikeis. Ir pasikeitė: dabar ji lieknesnė 90 kilogramų ir tai – ne pabaiga.

Daiva savo rezultatą pasiekė vos per metus, o štai Ironvytas sportuoja jau 18 metų. Jo figūra – daug kam siekiamybė. „KK2 penktadienyje“ jis prisipažins kadaise buvęs „kūdas laibas marozėlis, kuris pradėjo sportuoti tik todėl, kad kiti jo bijotų“. Dabar sportas virto Ironvyto gyvenimu ir vis naujais iššūkiais.

Praėjusią vasarą jis pirmą kartą Lietuvoje surengė „rankų-patrankų“ čempionatą, kuris jau šį vakarą bus pakartotas ir LNK eteryje. Neeiliniame konkurse savo jėgas išbandys ir Katažina Zvonkuvienė, kuri nuolatos yra apkalbinėjama dėl to, kad yra per liekna. Ar liekna reiškia silpna? Ar tikrai Katažina beveik nieko nevalgo? Ir kodėl Deividas Zvonkus sparčiai lieknėja?

Sporto iššūkiai, unikalios asmeninės istorijos ir herojai – jau šį vakarą, 19.30 val., LNK laidoje „KK2 penktadienis“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nesuprantu

Nesuprantu  portretas
Kodėl moterys savo išvaizda susirūpina kai lieka vienišos?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių