Pereiti į pagrindinį turinį

Pokalbis prieš seksą – geriausias afrodiziakas

2013-11-14 20:00
Shutterstock nuotr.

Kai galvojame apie įžangą prieš seksą, dažniausiai tai siejame su glamonėmis, tačiau tikrai retai susimąstome, kad puikia įžanga galėtų būti... pokalbis.

Moksliniais tyrimais nustatyta, kad atviras pokalbis su antrąja puse prieš seksą gali veikti kaip afrodiziakas. Skamba gana keistai, tiesa? Taigi, kodėl pokalbis galėtų būti įžanga prieš seksą?

Vertinimas

 Abu partneriai turi jaustis vertinami. Ir vienas, ir kitas turi išmokti gerbti savo antrosios pusės nuomonę, ir ne vien tik sekso srityje. Nors tai gali pasirodyti kaip visai elementarus dalykas, tačiau tai gali padėti pasijausti saugesniems ir motyvuoti išbandyti naujus dalykus miegamajame.

Atsipalaidavimas

Pokalbis padeda atsipalaiduoti: šiandien daugybė žmonių patiria stresą darbe ir jiems gana sudėtinga su tuo kovoti. Atviras pokalbis su mylimu asmeniu gali padėti šį stresą numalšinti ir atsipalaiduoti.

Suartinimas

Pokalbis suartina. Poros, ilgą laiką būdamos kartu, dažnai nutolsta, kad ir kaip paradoksaliai tai skambėtų. Norint išvengti šios problemos, vertėtų dažniau atvirai pasikalbėti.
Taigi, kartais visai nebūtina įmantrių glamonių, norint atsipalaiduoti ir susijaudinti prieš seksą. Atviras pokalbis su mylimu žmogumi gali veikti kaip afrodiziakas ir gerokai įkaitinti atmosferą miegamajame. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų