Prajuokins iki ašarų: nepavykę J. Jurkutės-Širvaitės ir G. Savicko kadrai

  • Teksto dydis:

Kiekvieną šeštadienio vakarą televizijos žiūrovai stebi vis naują muzikinių duetų kovą projekte „Dvi kartos“. Į sceną kylantys dainininkai kovoja dėl komisijos ir žiūrovų simpatijų, tačiau bene daugiausia palaikymo žodžių sulaukia projekto vedėjai, aktoriai Jurgita Jurkutė-Širvaitė ir Giedrius Savickas.

„Giedrius ekranuose buvo labai išsiilgtas. Aš labai džiūgauju, kad jis priėmė pasiūlymą vesti „Dvi kartas“. Taip net savanaudiškai, sakyčiau, – kiekvienas susitikimas su juo baigiasi juoko ašaromis. Giedrius – labai talentingas, labai intelektualus žmogus su aiškiu vertybiniu stuburu. Man garbė būti šalia“, – atvirauja komisijos narė Dovilė Filmanavičiūtė.

„Taip pat mes komisijoje pasišnabždam, kaip jis įkvepia Jurgitą. Ji – atsipalaidavusi, valiūkiška, laisvesnė. Nuostabus duetas! Vienas nuostabiausių, jei ne nuostabiausias, kokius esu televizijoje mačiusi!“, – sako D. Filmanavičiūtė.

Vedėjų humoro jausmas ir aktorinės improvizacijos atneša daugybę gerų emocijų ir televizijos žiūrovams. Deja, ne visi pokštai pasiekia televizijos ekranus. Laidos kūrybinė grupė dalijasi nepavykusiais kadrais, kurie sukėlė tikrą juoko audrą studijoje. „Štai, kiek reikia pastangų suvaldyti dėmesį, kai tokia nuostabi partnerystė tvyro“, – socialiniuose tinkluose apie įrašą juokavo J. Jurkutė-Širvaitė.

Muzikinių duetų projektas „Dvi kartos“ – kiekvieną šeštadienį 21 val. per LRT televiziją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių