Premjera! GJan vaizdo klipas „Wasn’t Easy“

  • Teksto dydis:

GJan pristato naują dainą „Wasn’t Easy“ iš būsimojo albumo, kuris pasirodys šiais metais.

Dainos vaizdo klipas filmuotas netoli Bukarešto esančiuose paslaptinguose apleistuose rūmuose, kuriuose išlikęs įspūdingas interjeras, o apie jo rūsius sklando legendos.

Šnibždamasi, kad anksčiau ten buvo nužudyti žmonės.  Klipo režisierius Bogdanas Paunas nutarė, kad dalį klipo ir reikėtų nufilmuoti viename iš rūsių. Jame siūlais užraizgytais veidais grojanti grupė – vienas makabriškiausių „Wasn’t Easy“  klipo vaizdų.

„Wasn’t Easy“  pasakoja istoriją žmogaus, kuris nebenori ir nebegali puoselėti santykių, nors jo jausmai dar neišblėsę, todėl atsisveikinti yra labai sunku. „Norėčiau, kad klausantys mano dainose atrastų tuos jausmus, kuriuos patys yra išgyvenę. Man atrodo, kad ši daina –  kiek kitokios nuotaikos nei prieš tai buvę kūriniai.  Todėl ją pristatydama ypač jaudinuosi ir vis svarstau, kaip ji skambės žmonėms“, – sako GJan.

GJan –  išskirtinio tembro ir talento dainininkė, pirmoji iš  Lietuvos išpopuliarėjusi internete.  2012 metais „Youtube“ pasirodė jos pirmasis singlas „Not Afraid“. Dainos klipas sulaukė staigaus ir milžiniško susidomėjimo (šiuo metu – 5 milijonai peržiūrų).  Antras singlas „Tattoo“ taip pat  mėgavosi didžiule sėkme (3 mln. peržiūrų), trečias  „I Need Your Love“ – 3, 5 mln. 

Po žaibiškos sėkmės GJan sulaukė nemažai pasiūlymų iš Europos ir Amerikos leidybos kompanijų. Tačiau jauna dainininkė norėjo baigti mokyklą ir susivokti, ko ji pati norėtų.

Šiuo metu GJan yra pasirašiusi kontraktą su rumunų leidybos kompanija „Global Records“, kuri turi sėkmingos patirties populiarindama jaunus talentus Europoje. Kompanija rūpinasi jos debiutinio albumo pasirodymu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių