Pribloškiama LRT archyvų staigmena: rask antrininkių skirtumą

Balandžio 30-ąją savo 60-mečio jubiliejų švenčianti LRT televizija minėti jį pradėjo gerokai anksčiau – tiek televizijos, tiek radijo laidose, tiek internete dalindamasi gražiausiomis archyvų akimirkomis ir prisimindama visų laikų televizijos žvaigždes. Viena nuotraukų žiūrovus gali gerokai sutrikdyti.

Jokia naujiena – televizijos diktorės laikytos grožio simboliu, etalonu, prie ekranų prikaustytoms žiūrovėms diktuodavo aprangos stilių, o vyrai pamesdavo galvas.

Dauguma šiandienos laidų vedėjų, nukeliavusių į anuos laikus, atrodytų mažų mažiausiai keistai, tačiau nespalvotojo ekrano žvaigždės, matyt, šiandien spindėtų ne ką mažiau.

Štai 1970-aisiais televizijoje "įrėminta" diktorė Liuda Juškaitė atrodo lyg nužengusi iš Holivudo, niekas, ko gero, nenustebtų, jei apgaulingai ją pristatytum Prancūzijos kino ikona, be to, ir plika akimi matyti, kad ji turi antrininkę šiandienos pramogų pasaulyje.

"Nerealu! Vos nenukritau nuo kėdės. Bet kokio keistumo jausmas žiūrėti į savo kopiją", – taip praėjusį mėnesį į LRT jubiliejaus proga išplatintą L. Juškaitės nuotrauką feisbuke reagavo renginių vedėja ir buvusi ilgametė TV3 laidos "Mamyčių klubas" vedėja Eglė Skrolytė. Panašumo į LRT legendą priblokšta moteris net juokavo, kad šiuo atveju reikėtų konkurso "Rask nors vieną skirtumą", nes pati jų neaptiko.

Pavydėti yra ko ne tik L.Juškaitei, bet ir E.Skrolytei – išties ne kiekvienam pasiseka taip tiesiai pažvelgti į savo ateitį, juolab matyti, kaip nuostabiai ji atrodo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

te

te portretas
Tėvas dosnus..

as

as portretas
Egle skrolyte ypatingai panasi i ukrainiete laidos vedeja, dainininke Regina Petrovna Todorenko.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių