Pereiti į pagrindinį turinį

Pričiuptas nuogas O. Bloomas pirmiausia apie tai pranešė buvusiai žmonai

2016-08-31 13:11
BNS inf.

Mirandą Kerr (Mirandą Ker) jos buvęs vyras Orlando Bloomas (Orlandas Blumas) perspėjo prieš tai, kai internete pasirodė nuotraukos, kuriose jis – visiškai nuogas, rašo britų bulvarinis dienraštis „Daily Mail“.

33-ejų manekenė pripažino, jog 39-erių aktorius pasirūpino iš anksto pasakyti jai apie tas nuotraukas, kuriose yra įamžintas nuogas plaukiantis irklente su drauge Katy Perry (Keti Peri).

Per australų radijo laidą „The Kyle and Jackie O Show“ „Victoria's Secret“ gražuolė sakė: „O, mano Dieve, jis atsiunčia man žinutę ir maždaug sako: „E, man tikrai nepatogu, pasirodys nuotraukos, tik pagalvojau, kad turėčiau tau pranešti.“ O aš maždaug, hmmm... gerai, ką jūs galvojote? Rimtai?!“

Miranda toje laidoje reklamavo savo, kaip „Bonds Swim“ ambasadorės, darbą. „Pastebėjau čia pasikartojančią temą. Nežinau, ar jūs matėt tas pačias nuotraukas, bet net tada, kai plaukia irklente, žmonės turėtų vilkėti kokias nors kelnes“, – sakė laidos vedėjas Kyle'as (Kailas).

Miranda, kuri su Orlando turi penkerių metų sūnų Flynną (Fliną), viską nuleido juokais ir pasakė, kad nusiųs aktoriui ką nors iš savo reklamuojamų maudymosi drabužių linijos.

Miranda ir Orlando buvo susituokę trejus metus, o išsiskyrė 2013 metais.

Atrodo, Orlando santykiai su Katy nuolat vis gerėja, bet ir Miranda rado savo laimę: neseniai ji susižadėjo su „Snapchat“ bosu Evanu Spiegeliu (Ivanu Spigeliu).

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų