Prieš 20 metų: D. Ibelhauptaitė pasidalijo vestuvių nuotraukomis

  • Teksto dydis:

Lietuvos ir Didžiosios Britanijos teatro bei operos režisierė, televizijos šou laidų komisijos narė Dalia Ibelhauptaitė ir jos vyras – garsus D. Britanijos režisierius Dexteris Fletcheris – antradienį mini savo vestuvių 20 metų jubiliejų. Ta proga Dalia pasidalijo išskirtinėmis ypatingos dienos nuotraukomis.

Prieš 20 metų Dalia ir Dexteris susituokė du kartus. Pirmosios vestuvės vyko D. Britanijoje, antrosios – balandžio 19 dieną Vilniuje, katedroje.

"Kas galėjo tuomet pagalvoti, kad praėjus tiek metų mes būsime kartu ir mylėsime vienas kitą dar labiau nei tada", – apie šiemet savo 51-erių metų gimtadienį paminėjusį Dexterį rašė dviem metais už jį jaunesnė D. Ibelhauptaitė.

Porcelianinių vestuvių proga ji socialiniame tinkle "Facebook" pasidalijo nespalvotomis nuotraukomis.

Pirmosios, pagrindinės jų vestuvės vyko legendiniuose "Marylebone" santuokos rūmuose.

"Man tuomet tai buvo neįtikėtina, nes šioje vietoje tuokėsi ir Paulas McCartnis, Ringo Starras, Antonio Banderas, Liamas Gallagheris. Mūsų liudininkais buvo mus supažindinęs Alanas Rickmanas ir mano artimiausia draugė Londone – fantastiška scenografė Marija Bjornson. Su ja 1994 metais sukūriau pirmąją savo operą Italijoje – "Don Žuaną", – feisbuke dalijosi Dalia.

Kas galėjo tuomet pagalvoti, kad praėjus tiek metų mes būsime kartu ir mylėsime vienas kitą dar labiau nei tada.

D. Ibelhauptaitė ir D. Fletcheris tuomet visai neturėjo pinigų, todėl ji vilkėjo juodo šilko suknelę, pasiūta prieš kelis metus.

"Ją parsivežiau iš Kinijos ir saugojau ypatingai progai, o Dexteriui lietuviško lino kostiumą pasiuvo mano dėdė Vilniuje! – apie laimingą dieną rašė režisierė. – Na, bet mano skrybėlę sukūrė Marija Londono "Covent Garden" operos dirbtuvėse. Gera prisiminti tuos laikus, bet kartu ir liūdna, nes Alano ir Marijos jau nebėra tarp mūsų. Taip ir eina laikas...".



NAUJAUSI KOMENTARAI

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
šiaip tai po tiek metų jau vieną kitą anūkėlio nuotrauką šeimos turi...

zinovas

zinovas portretas
Tai kad Dalia ir Dexteris pastoviai atskirai gyvena. Vienas Anglijoje, kita Lietuvoje. Va taip ir pragyvenama ilgą laiką, kai negali įkyrėti sutuoktiniui ammmmmmm.

puodas

puodas portretas
blogiausios vaistines- 1) sukileliu pr. 13, 2) gamybine vaistine nes dirba zobakiene blogiausi pastai- 1) luksio g. 58 dirba ruta barkauskiene, 2) megos paste dirba linda laivaite
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių