Pereiti į pagrindinį turinį

Prieš tiesiogines „X Faktoriaus“ transliacijas – dalyvių ir teisėjų fotosesija

2015-12-10 09:41
DMN inf.

Po ilgo laukimo prasideda projekto „X Faktorius“ finalai, kuriuos TV3 žiūrovai galės stebėti gyvai prie televizoriaus ekranų.

Tiesioginių transliacijų metu scenoje pasirodys 16 atrankas, kūrybinę stovyklą ir „Kėdžių iššūkį“ įveikusių dalyvių. „Norėdami suteikti galimybę pasirodyti visiems, kurie mano, kad yra verti scenos, šiemet nusprendėme padidinti dalyvių skaičių“, – apie pokyčius pasakojo projekto teisėjas ir vienas iš prodiuserių Saulius Urbonavičius-Samas.

„Trečią sezoną dirbu „X Faktoriuje“. Esu nustebintas tokiu dainingų asmenybių įvairiaspalviškumu. Balsų tembrai, išvaizda, muzikiniai skoniai, charizma – jei būčiau vyndarys Prancūzijos pietuose, sakyčiau, kad šie metai išskirtiniai savo derliumi. Aš daugiau nei šimtu procentų tikras, kad ne vienas šio sezono „X Faktoriaus“ dalyvis ilgam išliks Lietuvos pop muzikos padangėje. Atėjo laikas naujoms žvaigždėms“, – sakė projekto režisierius Mindaugas Meškauskas.

Jau pirmojoje tiesioginėje projekto transliacijoje žiūrovų laukia netikėtumai. Trys mažiausiai žiūrovų balsų surinkę dalyviai stos prieš teisėjų teismą, kurie nuspręs kuriems dviems kova „X Faktoriuje“ baigta. „Konkurencija labai didelė, tad išliks tik stipriausi“, – įsitikinęs projekto režisierius M. Meškauskas. „X Faktoriaus“ dalyviams tikrai yra dėl ko pasistengti, nes pagrindinis projekto prizas – 15 000 eurų piniginis prizas ir kontraktas su „Sony Music“, kuri išleis Europos rinkai skirtą singlą ir jį išplatins Europos radijo stotims.

Prieš pirmąją tiesioginę projekto transliaciją, TV3 muzikinio projekto teisėjai ir dalyviai įsiamžino fotosesijoje. „X Faktoriaus“ dalyvius fotografavo su Lietuvos garsenybėmis dirbantis fotografas Imantas Boiko. Tiek „X Faktoriaus“ teisėjų, tiek dalyvių stiliumi rūpinosi Kristina Mališauskienė. „Norėjau paryškinti teisėjų griežtumą ir teisingumą. Jokių nereikalingų detalių – dėmesys spalvingai apsirengusiems projekto dalyviams“, – teigė stilistė. Keliems projekto dalyviams ir teisėjai Justei Arlauskaitei-Jazzu aprangą fotosesijai sukūrė Vilniaus dailės akademijos studentai.

„X Faktorius“ – sekmadieniais 19.30 val. per TV3.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų